Головна Новини Політика зовнішня політика Папа Римський розповів, як завершити війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Папа Римський розповів, як завершити війну в Україні

Папа Римський розповів російській молоді, як використати дипломатію для завершення війни в Україні

26 серпня 2023, 17:21 comments1323
Поділіться публікацією:

Папа Римський Франциск під час спілкування по відеозв'язку з російською католицькою молоддю розповів, як використати дипломатію для завершення війни в Україні. Про це повідомляють "Коментарі".

Папа Римський розповів, як завершити війну в Україні

Папа Римський Франциск

Зустріч відбулася в рамках Всеросійської зустрічі католицької молоді, що проходить у Санкт-Петербурзі, передає інформаційне агентство Ватикану Fides. Одна з учасниць зустрічі поцікавилася у Папи, як можна використати дипломатію для подолання воєнного конфлікту в Україні.

Франциск відповів ухильно, заявивши, що дипломатія — це шлях, на якому єдність має більше значення, ніж конфлікт.

"Дипломатія рухається вперед шляхом: шляхом, де єдність перевершує конфлікт. Справжня дипломатія не боїться конфліктів, але й не підкреслює їх: вона приймає конфлікти і рухається вперед з ними через діалог і молитву. Розуміння позиції іншого, а також обмеження помилок, — заявив Папа Франциск.- Дипломатія завжди творить, а не руйнує".

Нагадаємо, що в рамках ініційованої Папою миротворчої місії спеціальний посланник Ватикану кардинал Маттео Дзуппі вже провів дипломатичні переговори в Україні, Росії та США, а найближчим часом відвідає Китай.

Тим часом, експерти розповіли, як реагувати Україні на пропозиції заморозити війну.

Окупанти збільшили перекидання військової техніки морем. Окупанти стали менше перевозити військову техніку Кримським мостом.

А Україна відреагувала на "підніжку" від союзників щодо імпорту агропродукції. МЗС засудило продовження торгових обмежень на імпорт агропродукції з України та закликало партнерів до пошуку збалансованого рішення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини