Головна Новини Політика зовнішня політика П’яний російський "десантник" заявив, що воюватиме на Донбасі, щоб погасити судимість (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

П’яний російський "десантник" заявив, що воюватиме на Донбасі, щоб погасити судимість (ВІДЕО)

Чоловік заявив, що Росія "нагородить" його за війну на Донбасі

23 лютого 2022, 17:45
Поділіться публікацією:

Громадянин РФ, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, у відеоролику, що був розміщений в мережі, сказав, що збирається воювати з українцями на Донбасі. Бо через це йому погасять судимість. Цей відео сюжет оприлюднив Telegram-канал "Всевидящее Око".

П’яний російський "десантник" заявив, що воюватиме на Донбасі, щоб погасити судимість (ВІДЕО)

Чоловік розповів, що йому пообіцяли (фото з відкритих джерел)

 

Герой з відеоролика, дуже вже перебрав алкоголю. Він показав фоловерам свою форму десантника, тільняшку і берет  та казав, що буде "вбивати укрів".

Потім він проговорився, що РФ "заохочує" таких, як він до війни, адже дала йому обіцянку, що судимість, яка є в нього, буде погашена.

 "От мені дали рюкзак з військкомату, завтра виїжджаю. Укропи, чекайте на мене, чекайте на російський десант! Мені пообіцяли, що погасять судимість, буду з вами воювати", – невиразно сказав російський солдат, адресуючи свої слова українським захисникам.

При цьому, більшість мешканців, які подивились відео, іронічно коментують запальну промову такого "десантника". В одному з коментарів поставили запитання, як людині, що має судимість, довіряють зброю та відправляють воювати. Але герой відеоролика поставив своє запитання:

 "А ти що не знаєш, що призов йде? Судимий, не судимий... ось і мене призвали", – написав цей  "захисник".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що біля Ростова у багнюці застрягли російські танкиРосійські танкісти з підрозділу ЗС Росії на території Ростовської області забуксували у місцевій багнюці. Хоч країна-агресор вихваляється своєю всемогутньою армією та міцною бойовою технікою – насправді це зовсім не так. Відеоролик із російськими танками, що буксують у багні ґрунтових доріг, розмістив Сергій Мельничук на своїй сторінці у мережі. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини