Головна Новини Політика зовнішня політика Ось він поворот долі: Сийярто може не потрапити на Генасамблею ООН через вакцинацію «Супутником V»
commentss НОВИНИ Всі новини

Ось він поворот долі: Сийярто може не потрапити на Генасамблею ООН через вакцинацію «Супутником V»

Глава МЗС Угорщини може не потрапити на Генасамблею ООН через вакцинацію Супутником V

20 вересня 2021, 14:45
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Угорщини Петер Сійярто, який збирається взяти участь в осінній сесії 76-ї Генасамблеї ООН, може бути не допущений на захід через те, що був вакцинований російським препаратом "Спутником V". Як інформує видання "Коментарі", про це пише угорський портал "Nepszava".

Ось він поворот долі: Сийярто може не потрапити на Генасамблею ООН через вакцинацію «Супутником V»

Петер Сійярто Фото: РБК

Головний дипломат Угорщини був щеплений в березні російською вакциною проти коронавірусу "Спутником V". Про це Петер Сійярто сам повідомив на своїй сторінці в соцмережі Facebook. От тільки невдача — російський препарат не визнають в більшості цивілізованих країн світу. Російський препарат також не був схвалений Європейським агентством з лікарських засобів, Всесвітньою організацією охорони здоров'я, а також органами охорони здоров'я США.

На Генасамблею ООН можуть потрапити тільки ті офіційні представники держав, які мають повний курс вакцинації вакцинами, які визнані у всьому світі. Міністру закордонних справ Угорщини Петеру Сійярто не допоможе навіть негативний результат тесту на коронавірус, оскільки в Нью-Йорк на Генасамблею можуть потрапити тільки щеплені люди. Одного тесту недостатньо. Введені жорсткі правила. Повинен бути документ про повний курс вакцинації схваленими вакцинами.

Оригінально прокоментував новину у себе в Facebook відомий український політолог Кирило Сазонов.

"Це не новина, а свято серця якийсь. Після таких новин навіть незручно постити анекдоти — смішніше не вийде ", — написав Сазонов.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна остаточно відмовилася від російської вакцини "Супутник V".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://nepszava.hu/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини