Головна Новини Політика зовнішня політика Олена Зеленська розповіла, що вірить у м'яку силу і культурну дипломатію
commentss НОВИНИ Всі новини

Олена Зеленська розповіла, що вірить у м'яку силу і культурну дипломатію

Олена Зеленська вважає, що м'яка сила і культурна дипломатія дуже важливі для України

20 вересня 2021, 16:10
Поділіться публікацією:

Перша леді України Олена Зеленська щиро вірить у м'яку силу і культурну дипломатію. Це частина тієї сили, яка важлива для України. Українська нація і суспільство мають пристойну багатовікову історію, тому що українці різними способами внесли свій вклад у розвиток світу. Як інформує видання "Коментарі", таку думку Перша леді Олена Зеленська озвучила в інтерв'ю Diplomaticourier.

Олена Зеленська розповіла, що вірить у м'яку силу і культурну дипломатію

Олена Зеленська. Фото: diplomaticourier.com

Олена Зеленська зазначила, мистецтво і історія — два найефективніші способи м'якої сили, саме тому вона прийняла рішення очолити ініціативу з надання аудіогідів українською мовою для ключових історичних місць і об'єктів спадщини по всьому світу. Зараз таких аудіогідів у різних історичних об'єктах є 31, включаючи всім відомий Версаль у Парижі.

Перша леді України згадала свою недавню поїздку до Вашингтона в складі української делегації, зокрема в округ Колумбія, на гору Вернон, де розташований будинок першого президента Америки Джорджа Вашингтона як одного із засновників американської демократії. Олена Зеленська підкреслила, зв'язок з Україною, яка бореться за свою демократію, важливий для українців і американців.

"Ще дещо, чим я займалася вже вдома, — це проводила зустрічі жінок-послів в Україні у партнерстві з послом Великобританії в Україні Меліндою Сіммонс. Це можливість обговорити і просувати співробітництво з гуманітарою метою і соціальними цілями, над якими ми всі працюємо, особливо щодо нашого безбар'єрного середовища", — зазначила Олена Зеленська.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олена Зеленська потрапила на обкладинку глянцю і дала велике інтерв'ю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

20 вересня 2021, 15:37

Фашистка со своим зеленым фашистом. Лживые подлые нелюди одни сменили других, что в России упырь при власти что в Украине!


Новини