Головна Новини Політика зовнішня політика Олександр Лукашенко осоромився просто на сцені: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Олександр Лукашенко осоромився просто на сцені: подробиці (ВІДЕО)

Олександр Лукашенко намагався дати букет квітів чоловіку без рук

13 січня 2022, 23:25
Поділіться публікацією:

Президент Білорусі  роздавав  президентські  премії білоруським працівникам культури та місцевим митцям. Вручаючи свою відзнаку, Лукашенко втрапив в непередбачуване становище. Про цей дивний інцидент інформує журналіст Денис Казанський, виклавши відеоролик  в Telegram.

Олександр Лукашенко осоромився просто на сцені: подробиці (ВІДЕО)

Лукашенко осоромився на сцені (Скріншот: chasdiy.org)

Президентська премія "За духовне відродження" вручається в країні не перший раз. На кожній церемонії відзнаки митцям вручає Олександр Лукашенко.

 Очільник республіки, після того, як ведучі озвучують імена нагороджених, за багаторічною традицією піднімається на сцену і вручає землякам грамоти і букети квітів.

 На цей раз, очільник Білорусі озвучив свою промову перед молодими білорусами, представниками духовенства, розповідаючи про патріотизм нації та згадуючи розпад Радянського Союзу. Також він говорив про біженців, до яких тут добре відносились.

 Вчергове вийшовши на сцену, президент країни, опинився в конфузній ситуації. Він хотів привітати квітами людину, яка була позбавлена обох кінцівок. Останній хотів спіймати дарунок від Лукашенка. В ситуацію втрутився запрошений, що був поруч з відзначеним номінантом.

 Разом з тим, низка держав світу, до них відноситься і наша країна, не хочуть визнавати "бацьку" очільником країни. З причини фальсифікацій  останнім виборів керівника країни в серпні 2020 року та силового методу придушення масових протестів.

 Політичні провокації стосовно опонентів Лукашенка на території Білорусі і за її межами продовжуються і тепер. Через це ЄС і Сполучені Штати  ввели механізм запровадження жорстких економічних санкцій проти республіки. Персональні санкції введені  стосовно  посадовців країни, що мали причетність до затримань та арештів демонстрантів в країні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лукашенко звернувся до протестувальників у Казахстані.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини