Головна Новини Політика зовнішня політика Окупанти обстріляли Одесу під час візиту президента Європейської Ради (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти обстріляли Одесу під час візиту президента Європейської Ради (ФОТО)

Офіційну частину Шарля Мішеля перервали обстріли рф

9 травня 2022, 20:31
Поділіться публікацією:

9 травня Одесу відвідав президент Європейської Ради Шарль Мішель. Він зустрівся з очільником Уряду Денисом Шмигалем, щоб обговорити блокування росією морських портів України, що може спричинити дефіцит продовольства у світі. Офіційну частину візиту було перервано через обстріли. Про це повідомив прем'єр-міністр України.

Окупанти обстріляли Одесу під час візиту президента Європейської Ради (ФОТО)

Зустріч продовжилася у бомбосховищі (фото з відкритих джерел)

Відтак рф знову обстріляли місто, а сама зустріч продовжилася у бомбосховищі.

"Офіційну частину нашої з Шарлем Мішелем зустрічі сьогодні перервала повітряна тривога та випущені агресором ракети поблизу Одеси. Кожну хвилину у бомбосховищі використали для обговорення спільних дій: як зупинити росію та відбудувати Україну. Вдячний за візит справжньому другу України", — повідомив Шмигаль.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у День перемоги росіяни "привітали" Слов'янськРосійські загарбники продовжують рухатися у напрямку міста Слов'янськ, по всій лінії фронту на Донеччині ведуться запеклі бої. Навіть в таке велике свято для тих народів, які билися проти гітлерівської Німеччини у Другій світовій війні, російські окупанти обстріляли центральну частину Слов'янська. Про це написав у себе у Facebook мер Слов'янська Вадим Лях. Він додав, що наразі всі служби з'ясовують ступінь пошкодження, надають усю необхідну допомогу. Вадим Лях також звернувся з проханням до мешканців Слов'янська уважно ставитись до всіх сигналів тривоги та одразу після їх включення шукати укриття. Також градоначальник просить городян не викладати у мережу фото, де видно, куди саме потрапили ворожі снаряди.
 
 
 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини