Головна Новини Політика зовнішня політика "Нормандський саміт може відбутися вже в серпні": у Зеленського назвали умови
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нормандський саміт може відбутися вже в серпні": у Зеленського назвали умови

Міністр з реінтеграції ОРДЛО Олексій Резніков впевнений, що проведення чергового саміту в нормандському форматі цілком залежить від політичної волі РФ

9 липня 2020, 22:50 comments1029
Поділіться публікацією:

Проведення нормандської зустрічі чотирьох лідерів норманського формату в Берліні 2020 року може відбутися вже найближчим часом, якщо застосувати політичну волю і досягти згоди, в тому числі і з боку Кремля. Про це повідомив віце-прем'єр-міністр, міністр з питань реінтеграції окупованих територій Олексій Резніков, передає агентство "РБК-Україна".

"Нормандський саміт може відбутися вже в серпні": у Зеленського назвали умови

Так, Резніков підкреслив, що саміт за участю Еммануеля Макрона, Ангели Меркель, Володимира Зеленського та Володимира Путіна може пройти вже в серпні.

"Це абсолютно реально при наявності політичної волі, у тому числі Росії. Звичайно, мова також йде про режим припинення вогню. Тому я вважаю, що в серпні реально провести наступний саміт, але, звичайно, якщо не буде волі російської сторони, то провести буде складно", — зазначив чиновник.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава Офісу президента Андрій Єрмак вже робив анонс на проведення нормандської зустрічі в 2020 році. Тоді друга особа в державі зазначив, що відомство робить все можливе для прискорення призначення дати і проводить переговори з усіма учасниками норманда.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини