Головна Новини Політика зовнішня політика Німеччина перекинула спецназ на Кіпр
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина перекинула спецназ на Кіпр

Спецназ можуть задіяти для звільнення заручників у секторі Газа

18 жовтня 2023, 18:54
Поділіться публікацією:

Німеччина перекинула спецназ на Кіпр для можливості проведення операції зі звільнення заручників із сектору Газа, пише Bild. Про це повідомляють "Коментарі".

Німеччина перекинула спецназ на Кіпр

Німецький спецназ

"Це велика секретна операція, — пишуть німецькі журналісти. — Федеральний уряд готується до всіх сценаріїв на Близькому Сході (Ізраїль, Ліван). Щоб мати можливість евакуювати німецьких громадян, які перебувають під військовою охороною, у разі надзвичайної ситуації висуваються спецназівці Бундесверу".

Нагадаємо, що напередодні Ізраїль відвідав федеральний канцлер Олаф Шольц. Перебуваючи на ізраїльській землі, він заявив про солідарність німців із єврейською державою, а також порівняв дії ХАМАС із злочинами нацистів під час Другої світової, зокрема із розстрілом євреїв у Бабиному Яру.

"Безпека Ізраїлю та його громадян — це одна з основних державних доктрин Німеччини", — заявив Шольц після переговорів з прем'єр-міністром Ізраїлю Біньяміном Нетаньяху. Шольц нагадав, що німецька місія відстоювати існування та безпеки держави Ізраїль походить з Голокосту.

Окрім Німеччини, свої військові контингенти та військові судна до району Східного Середземномор'я направили США та Великобританія.

Тим часом, в Ізраїлі назвали кількість загиблих українців.

Російський патріарх подякував святим за радянську ядерну зброю. На думку істориків, радянська ядерна зброя є результатом викрадення ядерних секретів США радянською розвідкою та її агентами.

А ЗМІ показали, як сьогодні виглядає легендарна Зена із серіалу про королеву воїнів. З моменту виходу серіалу "Зена – королева воїнів" минуло майже 30 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини