Головна Новини Політика зовнішня політика Невзоров показав, як терорист "Моторола" розважався, стріляючи по житлових будинках (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Невзоров показав, як терорист "Моторола" розважався, стріляючи по житлових будинках (Відео)

Він розстрілював житлові будинки і двори з підствольного гранатомета

7 лютого 2021, 11:00 comments6004
Поділіться публікацією:

Невзоров показав, як терорист "Моторола" розважався, стріляючи по житлових будинках (Відео)

Відомий російський публіцист і журналіст Олександр Невзоров опублікував відео того, як один з командирів терористів "ДНР" Арсеній Павлов на прізвисько "Моторола" обстрілював житлові будинки та двори Донецька з підневільної гранатомета. Запис Невзоров опублікував на своїй сторінці в Instagram.

На відео можна помітити, що бойовик перебував в житловому дворі, і стріляв з підствольного гранатомета в різні боки. На питання оператора про те, чому він стріляє по житловому кварталу, він сказав, що "у нас же війна, нікого не еб...".

Невзоров написав, що на відео "Моторола" розважається "від пуза", розстрілюючи житлові будинки.

Він сказав, що пізніше з'ясувалося, що одна з гранат потрапила у вікно квартири, де знаходилися люди, проте епізод промовчали, щоб не затьмарювати "образ героя ДНР".

Також публіцист написав, що в Росії збираються поставити пам'ятник "Моторолі" і назвати його ім'ям школу. За словами Невзорова, це буде логічним, оскільки саме РФ була і є спонсором "ДНР" і всіх її бойовиків.

Терорист Арсеній Павлов був убитий в жовтні 2016 року в Донецьку під час вибуху в ліфті, де була закріплена вибухівка. Бойовики "ДНР" відразу звинуватили в його вбивстві українські спецслужби, однак пізніше визнавали, що це стало результатів кримінальних розборок.

"Моторолу" неодноразово звинувачували у військових злочинах і знущаннях з українських полонених. Варто відзначити, що сам Павлов був вихідцем з Росії, і приїхав воювати на Донбас з республіки Комі.


Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Макаревич зробив заяву про Путіна і Навального.

Читайте також, чому РНБО не ввів санкції проти телеканалу "Наш".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Nibiru

11 березня 2022, 07:36

А где видео? Фейк!

Андрій

11 лютого 2021, 18:16

Читаю коммент эдакого "украинца" и прошу напомнить про ответственность за грехи предков до седьмого колена. А потом детки убогие родятся. С чего вдруг?

украинец

7 лютого 2021, 14:53

Дурачок - он и на "войне" дурачок. А невзоров - продажный питар.


Новини