Головна Новини Політика зовнішня політика Несподіваний візит: Орбан може приїхати до Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Несподіваний візит: Орбан може приїхати до Києва

В Україну може завітати угорський «друг Путіна»

25 січня 2024, 23:32
Поділіться публікацією:

Кабінет Міністрів працює над офіційним візитом угорського прем'єр-міністра Віктора Орбана в столицю України. Про це повідомила віце-прем'єр-міністр з європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Радіо Свобода".

Несподіваний візит: Орбан може приїхати до Києва

Орбан може відвідати Україну. Фото з відкритих джерел

За словами Ольги Стефанішиної, зустріч глав МЗС України та Угорщини в Ужгороді буде пов'язана з підготовкою майбутнього візиту прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана в Україну.

Міністр наголосила, що для неї принципово побачити Віктора Орбана в Києві, та підтвердила, що йдеться про підготовку візиту угорського прем'єра в Україну, а не Володимира Зеленського – в Угорщину. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський заслухав доповіді міністра оборони Рустема Умєрова, головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, керівника ГУР Кирила Буданова, голови СБУ Василя Малюка та начальника Генерального штабу ЗСУ Сергія Шаптали про ситуацію з падінням російського військово-транспортного літака Іл-76 та обмін полоненими. Президент також дав доручення міністру закордонних справ Дмитру Кулебі поінформувати партнерів щодо наявних даних в України про падіння Іл-76.

"Коментарі" також повідомляли, що російські окупанти продовжують залучати до війни проти України найманців з усіх країн світу, щоби мати можливість продовжувати свою загарбницьку політику. На тимчасово окупованих територіях Донецької області помічені найманці з Малайзії, яких супроводжує перекладач та колишні "вагнерівці".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини