Головна Новини Політика зовнішня політика Не бачать агресивних дій: як у США відреагували на російські війська біля кордонів України
commentss НОВИНИ Всі новини

Не бачать агресивних дій: як у США відреагували на російські війська біля кордонів України

Американці уважно слідкують за РФ біля кордону з Україною

3 листопада 2021, 20:35
Поділіться публікацією:

Американські військові відслідковують чималу кількість переміщень російських військ вздовж українського кордону. Але наші поважні міжнародні партнери  поки не бачать військової агресії з їх сторони.

Не бачать агресивних дій: як у США відреагували на російські війська біля кордонів України

Російські війська знову розпочали навчання біля кордону з Україною (фото з відкритих джерел)

 Про це інформує РБК-Україна, повідомляючи про брифінг керівника комітету керівників штабів Армії США генерала  Марка  Міллі.

За його словами, американські військові ведуть спостереження і бачать чималу кількість руху російських військових підрозділів  в районі українського кордону. Поки в цьому немає ніякої агресії. Це було і раніше. Як це можна пояснити? Поки наші військові не мають відповіді на це питання, про це ще передчасно говорити,- підсумував американський військовий.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що РФ нарощує війська поблизу українського кордонуРосія відновлює нарощування своїх військ поблизу українського кордону. Це викликало занепокоєння деяких офіційних осіб у США та Європі, які відстежують те, що вони вважають нерегулярними переміщеннями техніки та персоналу на західному фланзі Росії. Аналітик українського Національного інституту стратегічних досліджень Микола Бєлєсков поки що не бачить причин порівнювати ситуацію з тією, що була навесні, коли Росія демонстративно збільшила угруповання військ біля українського кордону. При цьому аналітик не виключає можливості, що є деякі переміщення в рамках навчань, тренувань. Хоча це, за його словами, нетипово. За його словами, поки немає основних індикаторів, які підтверджують подібні перегрупування – шквал матеріалів у відкритих джерелах, а також офіційні заяви наших партнерів – навряд чи слід перейматися. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини