Головна Новини Політика зовнішня політика Найскладніший етап не вчора і не сьогодні, а ближче до осені: Клімкін попередив про план Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Найскладніший етап не вчора і не сьогодні, а ближче до осені: Клімкін попередив про план Путіна

Путіну треба буде щось епохальне продемонструвати російському народу

17 лютого 2022, 07:28 comments3144
Поділіться публікацією:

Сьогодні всі обговорюють концентрацію російських військ біля українського кордону та радіють кожному дню, розуміючи, що вторгнення не відбулося і, швидше за все, не станеться найближчим часом. Але найскладніший етап для України буде не в ці дні, як багато хто помилково вважає, а ближче до осені, коли Росія відзначатиме 100-річчя створення СРСР, коли президенту РФ Володимиру Путіну треба буде щось епохальне продемонструвати російському народу. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в ефірі телеканалу "Україна 24" висловив колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін.

Найскладніший етап не вчора і не сьогодні, а ближче до осені: Клімкін попередив про план Путіна

Павло Клімкін Фото: DW

Екс-міністр зазначив, що восени 2022 року у Путіна розпочнеться стартовий забіг до виборів у 2024 році. При цьому в Путін і його найближче оточення розуміють, що без умовних перемог до виборів буде схоже складно.

"Згадайте до того ж, що у 2024 році одночасно відбуватимуться вибори у нас та у США. Тому Росія ще має можливість піднімати ставки і Путін це свідомо робитиме, але без паніки, без стрибків, щоб готуватися до наступу сьогодні, завтра, післязавтра", – зазначив дипломат.

Павло Клімкін вважає, що в ситуації, що склалася, українцям потрібно намагатися залишатися спокійними, єдиними і продовжувати робити свою справу, не оглядаючись на Росію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у РФ заявили про виведення військ після завершення навчань з анексованого Криму. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, чому такі заяви Кремля не більше ніж блеф, розповівши, скільки ще окупаційних військ залишається в Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини