Головна Новини Політика зовнішня політика Наступником Путіна може стати "охоронець від ведмедів": у Гарварді розповіли, що про нього відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Наступником Путіна може стати "охоронець від ведмедів": у Гарварді розповіли, що про нього відомо

Олексій Дюмін раніше регулярно грав із ним у хокей, зазначили журналісти.

16 травня 2024, 22:15 comments2124
Поділіться публікацією:

Співробітники  Центру російських і євразійських досліджень ім. Девіса при Гарвардському університеті  висунули версію, що можливо замінить російського диктатора Володимира Путіна на президентській посаді вже відомий в РФ Олексій Дюмін.

Наступником Путіна може стати "охоронець від ведмедів": у Гарварді розповіли, що про нього відомо

Олексій Дюмін (фото з відкритих джерел)

Як  інформує Bild, недавно  71-річний Путін призначив  власним помічником губернатора Тульської області, генерал-полковника Олексія Дюміна. Як інформує видання, до цього Дюмін був співробітником  російської Федеральної  служби охорони. При цьому, він охороняв російського президента, в 2014 році "відзначився" під час анексії Криму,  пізніше був  призначений на посаду заступника міністра оборони і  отримав звання героя Росії.

Зазначають, що опісля призначення Дюміна помічником  господаря Кремля  багато хто в РФ почав говорити  про нього як про наступника Путіна. Повідомляють, що він має  популярність серед військових і пропагандистів, його високо поціновував навіть екс-керівник  ПВК "Вагнер" Євген Пригожин.

Цю оцінку вважає слушною  і Центр російських та євразійських досліджень ім. Девіса при Гарвардському університеті. "Якщо Путін вирішить обрати наступника, Олексій Дюмін, імовірно, буде найкращим кандидатом", -  кажуть експерти зі США. За інформацією  видання, Олексій Дюмін знаходиться у  близьких стосунках з Путіним, раніше  часто грав із ним у хокей, а в 2016 році розповідав, що, коли був охоронцем, врятував  російського президента  від нападу ведмедя в горах.

"Оглядач Bild Філіп П'ятов назвав Дюміна "охоронцем від ведмедів" і  каже, що "в російських експертних колах його вже багато років вважають можливим спадкоємцем престолу диктатора", — стверджують в публікації.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Путін та Сі висунули вимогу Штатам

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини