Головна Новини Політика зовнішня політика Нарешті на Заході почали бити на сполох: Рєзніков оцінив ризики вторгнення РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Нарешті на Заході почали бити на сполох: Рєзніков оцінив ризики вторгнення РФ

Міністр оборони розповів про "позитив" в інформації про загрозу вторгнення Росії

20 листопада 2021, 15:51
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Олексій Резніков вважає дуже позитивним сигналом пожвавлену реакцію міжнародного товариства на можливий наступ військ із боку Росії. Як повідомляє портал "Коментарі", своєю думкою Олексій Рєзніков поділився в інтерв'ю виданню "Голос Америки".

Нарешті на Заході почали бити на сполох: Рєзніков оцінив ризики вторгнення РФ

Олексій Резніков. Фото: usm.media

Говорячи про інформацію, яку українська розвідка отримує від західних союзників Олексій Рєзніков зазначив, що розвіддані багато у чому збігаються, але оцінки можуть бути різними. При цьому міністр зазначив, що панічних настроїв у Києва немає попри концентрацію військ біля українського кордону. Річ у тім, що за 8 років російської агресії в Україні вже навчилися добре розуміти ті методи, які використовує Росія та готові будь-якої миті відбити атаку.

Захід не завжди адекватно оцінює ті ризики, які виникають у зв'язку з атаками Росії на Україну. Зараз завдяки російській загрозі Захід схвилювався і дає чіткі сигнали, що Україну в біді наодинці з агресором не залишить. Це є великий позитив для Києва. Тому, як дивно це не звучало б, зазначив міністр, але й у російській загрозі є плюс. Адже тепер очевидно, що якщо Москва ризикне піти на ескалацію, то відповідь буде дуже жорсткою.

Рєзніков також відзначив важливу роль західних ЗМІ. Він зазначив, такі відомі видання, як Washington Post, Politico та інші тепер голосно говорять про російську агресію, розкриваючи російські плани. Є велика заслуга, що завдяки їм тепер знає про це весь світ. А широкий розголос планів Кремлі може відбити бажання у Москви наступати на Україну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — після 2024-го США можуть відмовитися визнавати Путіна президентом РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини