Головна Новини Політика зовнішня політика Нардеп: питання про ліквідацію російської загрози в Європі вирішиться ще швидше, ніж думають у Кремлі
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: питання про ліквідацію російської загрози в Європі вирішиться ще швидше, ніж думають у Кремлі

У президентській "Слузі народу" вважають, що США переключаються з Китаю на Росію і вбачають у Москві головну загрозу

23 листопада 2021, 12:55
Поділіться публікацією:

США перемикаються з Китаю до Росії. Очевидно, що перед остаточним вирішенням проблеми Тайваню та встановлення контролю над Індо-Тихоокеанським регіоном Захід хоче убезпечити свій тил у Європі. Про такі наміри свідчить тимчасова розрядка у відносинах між США та Китаєм після переговорів між Байденом та Сі Цзінпіном та одночасне загострення ситуації навколо України. Як передає портал "Коментарі", таку думку на своїй сторінці у Facebook висловив нардеп від "Слуги народу" Єгор Черньов.

Нардеп: питання про ліквідацію російської загрози в Європі вирішиться ще швидше, ніж думають у Кремлі

Єгор Чернєв. Фото: НВ

"Так, за інформацією з Великобританії та Швеції про направлення військових контингентів в Україну, схожа новина прийшла і з Америки. CNN повідомила, що адміністрація Байдена розглядає можливість направлення нам на допомогу військових радників та додаткового озброєння, включаючи ракети Stinger та Javelin та вертольоти Мі-17. Не секрет, що один із можливих сценаріїв розвитку ситуації – широкомасштабне вторгнення Росії в Україну в той час, коли США ув'язнуть у тайванській кризі та не зможуть розірватися за двома напрямками. Тому американцям і британцям спочатку потрібно вибити з гри Кремль і зробити заздалегідь нездатним до війни", – зазначив Єгор Черньов.

Він додає, при цьому не виключено, що Росія захоче вирішити українське питання і, не чекаючи гіпотетичного конфлікту між США та Китаєм. Адже час грає проти Москви, оскільки Україна щороку значно посилює свою обороноздатність, а Росія поступово втрачає підтримку Європи та ризикує залишитись без надприбутків після переходу ЄС на зелену енергію.

"Тоді питання про ліквідацію російської загрози в Європі вирішиться ще швидше, ніж гадають у Кремлі. Адже у разі відкритої агресивної війни ключові країни Заходу не проґавлять можливість поставити на місце "бунтівну бензоколонку", – підсумував нардеп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — США розглядають питання надання Україні додаткового озброєння.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини