Головна Новини Політика зовнішня політика Нардеп: НАТОвські ракети із Зілупе вже давно націлені на Москву
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: НАТОвські ракети із Зілупе вже давно націлені на Москву

Нардеп Олег Медуниця розповів, що ракети НАТО на військових базах у Латвії вже давно спрямовані на РФ, тому щодо "червоних ліній" для України немає сенсу говорити

27 грудня 2021, 16:00
Поділіться публікацією:

Історія з розповідями про принципове питання щодо невступу України до НАТО, про "червоні лінії" – це лише показуха і дешева вистава верхівки Кремля. Річ у тім, що найближча військова точка Латвії, яка є членом НАТО, всього на 65 км далі, ніж така теоретична точка з натовськими ракетами в Україні. І це не бентежить Кремль при тому, що Латвія є членом НАТО ще з 2004 року. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook пише нардеп 7-го та 8-го скликань Верховної Ради Олег Медуниця.

Нардеп: НАТОвські ракети із Зілупе вже давно націлені на Москву

Війська НАТО. Фото: DW

"Ця путінська історія з "червоними лініями" та натовськими ракетами в Україні шита білими нитками. Натовські ракети із Зілупе вже давно націлені на Москву (Латвія вступила до НАТО у 2004 році). І жив собі нормально Путін, і всі росіяни під їхніми прицілами не хвилювалися. А тут, коли натовці вирішили встановити їх біля Хутора Михайловського, почалася істерія. Ну це лише на 65 кілометрів ближче до Кремля. Невже це того варте?" – запитує Олег Медуниця.

Читайте також на порталі "Коментарі" — голова МЗС Росії Сергій Лавров анонсував маленьку війну в Україні, за якою можуть стояти США. При цьому Лавров відразу відкинув причетність Москви до військової загрози, заявивши, що ті російські війська біля українського кордону, які так турбують колективний Захід, перебувають на своїй території та нікому не загрожують. У цей час США продовжують постачати в Україну боєприпаси та ударні системи, підігріваючи мілітаристські настрої всередині українського суспільства. Рано чи пізно, але це може спричинити нове протистояння, вважає Лавров.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини