Головна Новини Політика зовнішня політика Нардеп: ми стоїмо на порозі поділу Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: ми стоїмо на порозі поділу Європи

Єгор Чернєв вважає, невдовзі одна частина Європи підтримає демократичні прагнення України, а друга вибере бізнес із РФ

17 листопада 2021, 15:24
Поділіться публікацією:

Народний депутат "Слуги народу", голова постійної делегації України в (ПА) НАТО Єгор Чернєв вважає, що заклик прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона до західних лідерів визначитися, що для них важливіше російський газ чи суверенітет України та свобода Європи – це фактично перший крок до поділу Європи на союзників України і тих, кому виявився бізнес з РФ дорожчим за демократичні цінності. Як передає видання "Коментарі", про це нардеп написав на своїй сторінці у Facebook.

Нардеп: ми стоїмо на порозі поділу Європи

Єгор Чернєв. Фото: сайт Слуги народу

"Борис Джонсон закликав європейські країни чітко визначитися, що для них важливіше – російський газ чи захист України, а по суті – захист західних принципів та цінностей. Це означає, що ми стоїмо на порозі чіткого поділу Європи на союзників США, Великобританії та України та тих, хто хоче продовжувати бізнес із Росією, як раніше", – зазначив політик.

Нардеп додає, що англосакси консолідують сили для протистояння Росії та захисту України, і це не може не тішити. По суті, Борис Джонсон висловив те, що думає не лише Лондон і Вашингтон, а й велика кількість країн Європейського Союзу.

"Така солідарність з нами дуже важлива і має протверезити гарячі голови в Кремлі", – резюмував Єгор Чернєв.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Борис Джонсон попросив європейських лідерів серйозно поставитися до вибору. На одному боці – російські вуглеводні у нових величезних трубопроводах, а на іншій – стабільність Європи та суверенітет України. Дісталося від Бориса Джонсона і самопроголошеному президенту Білорусі Лукашенку, якого Джонсон звинуватив у міграційній кризі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини