Головна Новини Політика зовнішня політика Нардеп: Кремль намацав слабке місце у Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп: Кремль намацав слабке місце у Зеленського

Нардеп Сергій Висоцький вважає, що Путін намагається провокувати Зеленського та владу до дій

15 листопада 2021, 15:00
Поділіться публікацією:

На фоні тривожних повідомлень західних партнерів про агресивні плани Кремля стає зрозумілим, що влада і Верховний Головнокомандувач Володимир Зеленський психологічно та організаційно не готові до протистояння з Кремлем у військовій площині. Зеленський та його команда виглядають відверто розгубленими. Два тижні вони ховали голову в пісок, спростовуючи інформацію американських журналістів і почали визнавати ці погрози лише після розмови з директором ЦРУ та офіційними заявами урядовців США. Кремль, очевидно, намацав це слабке місце Зеленського. І гратиме на його страхах. Як інформує видання "Коментарі", про це у Facebook пише нардеп 8-го скликання Верховної Ради Сергій Висоцький.

Нардеп: Кремль намацав слабке місце у Зеленського

Володимир Зеленський і Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Нардеп наголошує, при цьому треба зрозуміти, що питання окупації України не зняте з порядку денного. Більше того, неготовність Зеленського до безумовної капітуляції в політичній площині могла схилити важелі ваги на бік тих людей з оточення Путіна, які просувають військовий сценарій. Логіка у цих думках є. Якщо Україна навіть за такого президента, не готова змінювати власні національні інтереси, значить, політичні важелі вичерпані. І треба переходити до прямої агресії.

"Але Путін не був би Путіним, якби не розумів, що реалізувати військовий сценарій буде можливо лише у ситуації повного хаосу та дестабілізації нашої держави. Отже, треба робити все для того, щоб провокувати Зеленського та владу до дій, які посилять цю дестабілізацію. Країна і президент входять до ідеального шторму, в якому енергетична, військова та політична криза складаються в єдине торнадо. Рейтинг падає, енергетична безпека під питанням, військовий тиск дезорієнтує та змушує владу панікувати. Володимир Зеленський зараз – головний союзник Путіна. Хоча він цього й не розуміє, і зазвичай вважає, що робить все правильно. Просто його ведуть. На його страхах та фобіях грає ФСБ та СЗР РФ", – зазначив нардеп.

На його думку, вихід із цієї ситуації є. Але він – з галузі фантастики. Нам потрібні дострокові вибори президента та парламенту. З добровільною відмовою Зеленського від повторного балотування. В обмін на зовнішні та внутрішні гарантії статусу та безпеки. Але, гадаю, цього, звичайно, не станеться. Бо своєї ролі у російській п'єсі наш актор остаточно ще зіграв.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Польща обговорює з Литвою та Латвією ідею активізувати статтю 4 НАТО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини