Головна Новини Політика зовнішня політика На закритому засіданні РНБО у Зеленського обіцяють інформаційну бомбу, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

На закритому засіданні РНБО у Зеленського обіцяють інформаційну бомбу, - ЗМІ

"Окремим політикам і журналістам приготуватися"

17 лютого 2021, 19:30 comments1263
Поділіться публікацією:

Стало відомо, які рішення можуть прийняти на закритому засіданні Ради національної безпеки і оборони, яке президент України Володимир Зеленський призначив на 19 лютого на Банковій. Про це повідомляється в Telagram-каналі "Таємниці депутата", який пов'язують з Офісом Президента.

На закритому засіданні РНБО у Зеленського обіцяють інформаційну бомбу, - ЗМІ

Фото: ОП

Повідомляється, що РНБО готує справжню інформаційну бомбу. На каналі порекомендували приготуватися до можливих рішень окремим політикам і журналістам, імена яких не уточнюються.

Також раніше з'являлася інформація про те, що РНБО може ввести санкції проти дизельного шляхопроводу, який належить соратникам нардепа Віктора Медведчука.

Вчора СБУ оголосила про підозру скандальному блогеру Анатолію Шарію. Його звинувачують у державній зраді і порушення рівноправності громадян за низкою ознак.

2 лютого 2021 року президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО про накладення санкцій на нардепа Тараса Козака, який володіє телеканалами 112, NewsOne і Zik. Фактичним власником медіахолдингу називають нардепа Віктора Медведчука.

Після накладення санкцій канали припинили своє мовлення. Президент Зеленський заявив, що вони фінансувалися з Росії і працювали проти національної безпеки України, підриваючи шлях нашої країни в ЄС і НАТО. Міністр культури Олександр Ткаченко звинуватив канали в інформаційному тероризмі і назвав їх рупорами російської пропаганди.

Незабаром в Офісі Президента анонсували закрите засідання РНБО 19 лютого, на якому будуть прийматися жорсткі рішення для захисту національної безпеки України.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Раді вимагають виключити Кравчука з ТКГ.

Читайте також про те, що канали Медведчука можуть повернутися на екрани.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини