Головна Новини Політика зовнішня політика На тлі ганебного відступу: Кадиров хоче обговорити з воєнкорами, що таке патріотизм
commentss НОВИНИ Всі новини

На тлі ганебного відступу: Кадиров хоче обговорити з воєнкорами, що таке патріотизм

Глава Чечні Рамзан Кадиров розкритикував «стратегію» міноборони росії

11 вересня 2022, 15:05
Поділіться публікацією:

Глава Чечні Рамзан Кадиров збирається вийти на керівництво росії, щоб "роз'яснити їм ситуацію, якщо у проведення спецоперації не внесуть зміни. Про це він сказав у голосовому повідомленні, яке опублікував уночі у своєму телеграм-каналі, повідомляє Нова газета.

На тлі ганебного відступу: Кадиров хоче обговорити з воєнкорами, що таке патріотизм

Рамзан Кадиров

Рамзан Кадиров сказав, що він не стратег, але міністерством оборони рф були допущені помилки. Він вважає, що буде зроблено відповідні висновки. Глава Чечні також упевнений, що всі деокуповані українськими військами міста повернуться під контроль російських військ. Крім того, він заявив, що "там уже знаходяться наші люди, хлопці, спеціально підготовлені для цієї роботи, готові виїхати ще 10 тисяч бійців, і ми найближчим часом дійдемо до Одеси".

Водночас Рамзан Кадиров поінформував про те, що має намір зустрітися з військовими кореспондентами та поговорити про патріотизм. За його словами, вони "мають заплющувати очі на дрібниці та виявити патріотизм. <…> Патріот не повинен ображатись, у нього не повинно бути ворогів через те, що хтось щось не так зробив".

Також голова Чечні розкритикував воєнкорів за відсутність інформації про ситуацію з відведенням військ, мовляв, людей не встигли підготувати до того, що армія піде з Ізюму, Балаклії та Куп'янська.

Раніше директор Центру досліджень проблем громадянського суспільства Віталій Кулик в інтерв'ю виданню оцінив ситуацію на фронті на 200-й день початку широкомасштабної російської агресії проти України. За його словами, 200-й день відкритої війни окреслив якусь нову категорію росії — як "країни 200" — фактично росія йде до свого безславного кінця. Якщо раніше росіяни називали Україну "країною-помилкою", державою, що не відбулася, то тепер ми вважаємо, що вони — "країна 200".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://novayagazeta.eu/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини