Головна Новини Політика зовнішня політика На польсько-білоруському кордоні гаряче: у Польщі згадали «зелених чоловічків» у Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

На польсько-білоруському кордоні гаряче: у Польщі згадали «зелених чоловічків» у Криму

Міністерство національної оборони Польщі занепокоєне ситуацією на польсько-білоруському кордоні

8 листопада 2021, 07:20 comments1465
Поділіться публікацією:

Нелегальні мігранти, які за підтримки білоруських служб намагаються прорвати білорусько-польський кордон, пішли в неділю атакою на польських військовослужбовців. Як інформує видання "Коментарі", відео, що підтверджує цю інформацію у Твіттері, розмістило Міністерство національної оборони Польщі.

На польсько-білоруському кордоні гаряче: у Польщі згадали «зелених чоловічків» у Криму

Провокації на кордоні з Польщею. Фото: із відкритих джерел

Раніше Варшава повідомила, що стурбована ситуацією, яка вже кілька місяців спостерігається на польсько-білоруському кордоні. Тому було ухвалено рішення на допомогу прикордонникам направити близько 10 тисяч польських військовослужбовців, які також несуть службу на кордоні.

Інформацію прокоментував відомий український політичний експерт Михайло Бессараб.

"На польсько-білоруському кордоні гаряче. "Білоруські прикордонники", не ховаючись, атакують Польщу разом із мігрантами. Польські чиновники порівнюють ситуацію із "зеленими чоловічками" у Криму", – написав Михайло Бесараб на своїй сторінці у Facebook.

Політолог зазначає, що колись вважалося, що Росія спробує атакувати НАТО через одну з трьох балтійських держав. Такі були розрахунки. Тепер же видно, що Кремль вирішив завдати глибшого удару – одразу пішов на Польщу.

"Москва поспішає та обходить обхідні маневри. Навіщо ці зайві реверанси? Кремль діє більш прямолінійно, ніж передбачалося раніше навіть у найсміливіших прогнозах", – зазначив Михайло Бесараб.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Сейм Польщі без довгих міркувань схвалив будівництво паркану на кордоні з Білоруссю. До цього законопроект по черзі схвалили депутати нижньої та верхньої палат Сейму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини