Головна Новини Політика зовнішня політика МВС закликає Інтерпол виключити зі складу країну-агресора
commentss НОВИНИ Всі новини

МВС закликає Інтерпол виключити зі складу країну-агресора

Монастирський звернувся до керівництва Інтерполу, щоб ті виключили звідти агресора

28 лютого 2022, 14:47
Поділіться публікацією:

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що звернеться до відповідних міжнародних організацій щодо виключення агресора зі складу Інтерполу. Оскільки агресор порушив міжнародне право та продовжує здійснювати пропаганду дезінформації, вчиняти цинічні злочини щодо громадян.  Тому чиновник в безпосередньому зверненні до Виконавчої ради закликав ухвалити таке важливе рішення.

МВС закликає Інтерпол виключити зі складу країну-агресора

Денис Монастирський, фото МВС

"Росія має бути виключена зі складу організації "Інтерпол" за порушення її основних принципів та масове зловживання інструментами та послугами для прикриття своїх злочинів та переслідування політичних ворогів, у тому числі в Україні. Ми закликаємо Виконавчу раду негайно ухвалити таке рішення!", — написав міністр.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Охтирці окупанти на БТР розстріляли автомобіль із людьми. Про це у своєму відеозверненні повідомив мер Павло Кузьменко. За словами градоначальника, перед селищем міського типу Чупахівка ворог на БТР розстріляв легковий автомобіль ВАЗ. Окупанти викинули з машини пасажирів та поїхали на цьому ж авто у бік Чупахівки.

Президент України Володимир Зеленський під час чергового звернення 28 лютого надіслав сигнал і російським солдатам. Він закликав їх кидати техніку, не вірити командирам – і йти з української землі. Раніше глава українського МЗС Дмитро Кулеба закликав росіян вимагати від президента Володимира Путіна зупинити війну. Санкції йдуть щільно, лише наростаючи. Експерти розповіли, що можна очікувати надалі та як агресія Росії та військове вторгнення з обстрілами мирних мешканців та всі злочини окупантів та санкції вплинуть на майбутнє росіян.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини