Головна Новини Політика зовнішня політика Може виникнути вікно для переговорів: Кулеба допустив поновлення переговорів з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Може виникнути вікно для переговорів: Кулеба допустив поновлення переговорів з РФ

Українська сторона не змогла перекласти мову ультиматуму РФ у русло діалогу, зазначив міністр

31 серпня 2022, 10:00
Поділіться публікацією:

Кремль має таке уявлення про мирні переговори – представники РФ приїхали, поклали на стіл ультиматум про повну капітуляцію України, і українська делегація, яка представляє Україну, має погодитися з цим. Київ має іншу позицію – хоче проведення діалогу, під час якого підшукуватимуть взаємоприйнятні рішення, і буде виявлена повага до суверенітету та територіальної цілісності нашої країни. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю Радіо Свобода розповів міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Може виникнути вікно для переговорів: Кулеба допустив поновлення переговорів з РФ

Дмитро Кулеба. Фото з відкритих джерел

"Коли Росія змінить свій підхід, перестане жити своїми фантазіями про те, що вони здобудуть перемогу в цій війні – тоді подивимося, чи може виникнути вікно для переговорів", – заявив Дмитро Кулеба.

Дипломат додав, що українська сторона зрозуміла, що з представниками РФ нема про що говорити, коли не змогла перевести мову ультиматуму в русло діалогу.                                                                                                           

Зазначимо, повномасштабне російське вторгнення почалося 24 лютого. Після цієї дати відбулося кілька раундів переговорів між Україною та Росією, але про конкретні домовленості, щоб припинити бойові дії під час переговорів, так і не було домовлено. Після того, як Росія продовжувала масований наступ і почала висувати ультиматуми Києву, переговори зайшли в глухий кут і припинилися.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Ердоган заплющив очі на російські С-300 через Босфор — про що говорить такий крок Туреччини.

Також видання "Коментарі" повідомляло — ранок у російському Бєлгороді розпочався з потужних вибухів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Митя

31 серпня 2022, 10:52

Кулеба может галлюцинировать, сколько влезет. Когда можно было договориться вы кривлялись. теперь веры вам нет, переговоровт не будет. Крым и Донбасс наши. Запад отойдёт Польше и Венгрии. Центр грабить будут пендосы.


Новини