Головна Новини Політика зовнішня політика «Може початися Третя світова»: Кравчук оцінив масштаби можливого вторгнення РФ в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

«Може початися Третя світова»: Кравчук оцінив масштаби можливого вторгнення РФ в Україну

Кремлю не варто сподіватися на військовий парад - Україна буде боротися, вважає політик

13 квітня 2021, 19:51 comments1021
Поділіться публікацією:

Експерти по-різному оцінюють ймовірність повномасштабної війни Росії проти України. Однак повністю подібного сценарію не відкидають.

«Може початися Третя світова»: Кравчук оцінив масштаби можливого вторгнення РФ в Україну

Кравчук заговорив про Третю світову війну. Фото: Апостроф

За словами керівника вітчизняної делегації в ТКГ Леоніда Кравчука, раптова повноцінна атака РФ на українську державу може стати причиною Третьої світової війни, повідомляє "Фокус".

Політик наголошує, що за 7 років військового протистояння на Донбасі українці добре відточили мистецтво захисту. Тому, на думку Кравчука, Кремлю не варто сподіватися на "легку прогулянку" або безпроблемне захоплення територій, як це відбулося з Кримом.

Леонід Кравчук впевнений, що масштабний напад російської армії на Україну цілком може стати основою для початку Третьої світової війни. Як мінімум тому, що на захист української держави стануть не лише наші громадяни, а й представники інших країн.

При цьому Кравчук сподівається, що подібного розвитку подій не станеться. Однак він акцентує увагу на "агресивності" багатьох російських чиновників.

За словами керівника вітчизняної делегації в ТКГ, все частіше політики з РФ висловлюють завуальовані погрози на адресу України. Тому, вважає експрезидент, необхідно сподіватися на краще, але готуватися до найгіршого.

Також Кравчук згадав скупчення російських військ біля кордонів України. Політик каже, що це питання обов'язково обговорять під час наступного онлайн-засідання ТКГ. Прогнозувати ж реакцію Російської Федерації Леонід Кравчук поки не береться.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що нарешті стали відомі терміни перебування військових і різної техніки поблизу східних областей України. Більше подробиць шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете прочитати про те, чому деякі російські чиновники вважають, що західні партнери нібито хочуть зробити з України "порохову бочку".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини