Головна Новини Політика зовнішня політика "Може лише принизити Францію": Кулеба різко відповів Макрону на заклики "не принижувати РФ"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Може лише принизити Францію": Кулеба різко відповів Макрону на заклики "не принижувати РФ"

Нам усім краще зосередитись на тому, як поставити Росію на місце - Куліба

4 червня 2022, 19:00 comments1999
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба різко відреагував на слова президента Франції, який закликав "не принижувати Росію" через війну в Україні. Глава зовнішньодипломатичного відомства України опублікував відповідь на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter.

"Може лише принизити Францію": Кулеба різко відповів Макрону на заклики "не принижувати РФ"

Дмитро Кулеба. Фото з відкритих джерел

У своєму посту Дмитро Кулеба заявив таке:

"Заклики уникнути приниження Росії можуть лише принизити Францію та будь-яку іншу країну, яка б до цього закликала. Адже саме Росія принижує себе. Нам усім краще зосередитись на тому, як поставити Росію на місце. Це принесе мир і врятує життя", — Кулеба. 

”Може лише принизити Францію”: Кулеба різко відповів Макрону на заклики ”не принижувати РФ” - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що українські воїни знищили склад боєприпасів та живу силу противника у Луганській області (ВІДЕО). Нацгвардійці знищили російський склад боєприпасів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що ембарго на нафту та нафтопродукти: як шостий пакет санкції вдарить по РФ і чи виникне дефіцит у ЄС. Шостий пакет санкцій включає часткове ембарго на нафту і нафтопродукти. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що " не треба ображати президента Росії ": Лукашенко раптом заступився за Путіна. Лукашенко впевнений, що Росія не намагається захопити Україну. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що   сто днів після війни : якими вони можуть бути – до чого готуватись українцям. За 100 днів повномасштабної війни РФ проти України і, на жаль, світу немає навіть на горизонті, але варіанти, яким він може вивчати варто вже зараз . Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини