Головна Новини Політика зовнішня політика Москва і сепаратисти відмовилися від обміну полоненими з Україною до Нового року
commentss НОВИНИ Всі новини

Москва і сепаратисти відмовилися від обміну полоненими з Україною до Нового року

Головна причина відмови полягає в тому, що Україна відмовляється амністувати представників НЗФ

28 листопада 2020, 18:59
Поділіться публікацією:

Обміну особами, які утримуються в полоні, між нашою державою та представниками НЗФ до кінця цього року не буде. Про це повідомляє РБК з посиланням на власні джерела з боку російської сторони та НЗФ.

Москва і сепаратисти відмовилися від обміну полоненими з Україною до Нового року

За словами представниці в ТКГ від сепаратистів Ольги Кобець, причина відмови НЗФ від обміну в тому, що Україна відмовляється зняти карну відповідальність з тих, кого віддають на обмін. 

Своєю чергою, представник Офісу Президента, чиє ім’я видавництво не називає, запевняє, що дана вимога не є можливою для виконання через юридичні нестикування:

"Наприклад, для когось потрібне рішення якогось районного суду, а там немає суддів, і він не збирається", — додав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що обмін полоненими планують провести до кінця поточного року. Відомо, що представники Тристоронньої контактної групи від української сторони наполягають здійснити його до 24 грудня. Такими планами поділився радник української делегації у ТКГ Олексій Арестович в ефірі одного з українських телеканалів. Згідно із заявою радника,  необхідні пропозиції до зустрічі в нормандському форматі вже знаходяться в роботі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

anna

30 листопада 2020, 08:03

Москва и сепаратисты отказались от обмена пленными, им не нужны пленные,вот это да- это те которые "своих не кидают" позор путину и российским наемникам


Новини