Головна Новини Політика зовнішня політика Московські депутати вимагають відставки путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Московські депутати вимагають відставки путіна

Депутати Ломоносівського муніципального округу Москви вимагають відставки владіміра путіна. Депутати стверджують: росія відкинута в часи Холодної війни, а стабільності, обіцяної путіним, немає

10 вересня 2022, 16:56 comments1806
Поділіться публікацією:

Депутати Ломоносівського муніципального округу Москви вимагають відставки владіміра путіна. Депутати стверджують: росія відкинута в часи Холодної війни, а стабільності,  обіцяної путіним, немає.  Свою вимогу вони виклали у звернені, опублікованому на офіційному сайті округу, передають "Коментарі".  

Московські депутати вимагають відставки путіна

Владімір Путін

Звертаючись до путіна, депутати відзначили: “все пішло наперекір” після завершення його другого президентського терміну у 2008 році. Для благополуччя держави, впевнені підписанти звернення, гарант має вирушити у відставку.

На думку московських народних обранців, агресивна риторика путінського режиму призвела до того, що росію тепер бояться та ненавидять. Так само, як і за часів Холодної війни. Путінські методи "безнадійно застаріли" і йдуть у розріз з інтересами країни, отже — незмінний глава держави зобов'язаний залишити посаду.

Окремо незадоволення депутатів викликають провали режиму в економічній політиці. Автори звернення нарікали, що подвоєння ВВП в епоху путіна не відбулося, мінімальна зарплата не зросла до заявлених показників. При цьому країну залишають розумні та працездатні люди, а обіцяної стабільності немає й близько.

"У зв'язку з вищевикладеним, просимо: звільнити себе з посади у зв'язку з тим, що ваші погляди, ваша модель управління безнадійно застаріли і перешкоджають розвитку Росії та її людського потенціалу", — підсумували депутати.

Зазначимо, що раніше з вимогою відставки до Путіна звернулися депутати муніципальної округу Смольнінське, що у Санкт-Петербурзі.

Як писали “Коментарі”, в Офісі Президента України назвали неочікувані “цілі” рф у війні, які раніше приховував путін. Висміюючи окупантів, радник  голови ОП Михайло Подоляк назвав такі військові “задачі” ворога:  припинення існування злочинних анклавів "ЛДНР"; повернення Криму до України; розширення та зміцнення НАТО; ліквідація газової монополії у Європі; повний крах та колапс російської економіки; ізоляція росії та залізна завіса, як за часів СРСР.

Нагадаємо, окупанти підтвердили, що пішли з Ізюму та ще кількох населених пунктів. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

10 вересня 2022, 16:20

Зачeм дapить цвeты и пoдаpки, выпpашевать у жeны, снимать пpоститyткy если можно пpосто пoтpаxатьcя. Мoжeшь сам убeдитьcя, вот ccылка ----- https://0a.fit/zex


Новини