Головна Новини Політика зовнішня політика «Між Господом Богом і Папою Римським»: що Яценюк розповів про Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

«Між Господом Богом і Папою Римським»: що Яценюк розповів про Путіна

Путіна дуже змінило «перебування на троні», вважає політик

23 лютого 2021, 15:50
Поділіться публікацією:

Примирення між путінською Росією та Україною є чимось на зразок міфу. Перш за все, через президента РФ Володимира Путіна. Такої думки дотримується екс-прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк, про що він розповів в інтерв’ю виданню "Факти".

«Між Господом Богом і Папою Римським»: що Яценюк розповів про Путіна

Екс-прем’єр Яценюк вважає, що Путін засидівся на троні. Фото із відкритих джерел

На думку політика, російський уряд сподівається і надалі продовжувати загарбницьку політику стосовно України. Яценюк переконаний: від Путіна марно чекати раптового рішення щодо повернення Криму та окупованих територій Донбасу. Саме тому Україну слід зміцнювати за всіма можливими фронтами, в тому числі й з допомогою західних держав.

"Саме в інтересах Заходу, щоб Україна стала успішною. Я не знаю жодної країни в Європейському союзі, яка зіткнулася з такими проблемами, з якими зіткнулася Україна. І я б хотів не знати жодної країни в ЄС, на території якої були б російські танки", — зазначив під час розмови Арсеній Яценюк.

Президента РФ Володимира Путіна політик відкрито називає міжнародним злочинцем. Свою позицію Яценюк із легкістю аргументує всім відомими фактами — анексією АРК, створенням так званих "ДНР" та "ЛНР" на українському Донбасі, відправка російських військових також на територію Молдови та Грузії. При цьому колишній очільник уряду твердо переконаний: будь-які санкції Заходу мають нарешті зазвучати "монологом", аби Путін "не смів перебивати".

Розповів Арсеній Яценюк і про власне спілкування із Путіним. На думку політика, Путін є серйозним професійним ворогом, який вміє "ламати" людей. При цьому слабкі духом особистості його не цікавлять. А от ті, хто сильніші — наче виклик; "їх можна перетягнути на свій біг, використати та викинути".

"Перебування на російському троні такий довготривалий проміжок часу трансформували його свідомість і ментальність. Зараз він себе бачить приблизно десь між Господом Богом і Папою Римським. Трошки нижче, ніж Господь Бог, і трошки вище, ніж Папа. От і йди з ним говори. Про що з ним говорити?" — резюмував Яценюк.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про позицію президента Штатів Джо Байдена щодо військової агресії РФ на Донбасі. Мало того, Байден озвучив головну мету Путіна та Кремля загалом.

Також на сайті можна дізнатися, як пройшла нещодавня зустріч Володимира Путіна та самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ирина

23 лютого 2021, 17:18

Нынешная власть не намного лучше Яценюка! https://kosatka.media/uk/category/gaz/news/avariynaya-situaciya-na-gazoprovode-v-rossii-ne-povliyaet-na-tranzit-gaza-po-territorii-ukrainy-ogtsu


Новини