Головна Новини Політика зовнішня політика Міністр внутрішніх справ провів розмови з іноземними чиновниками: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр внутрішніх справ провів розмови з іноземними чиновниками: що відомо

В Литві та Британії заявили, що підтримають армію та біженців гуманітарною допомогою та санкціями про РФ

25 лютого 2022, 09:16 comments1057
Поділіться публікацією:

Міністр Денис Монастирський провів телефонні розмови з міністрами Литви та Британії. Про це повідомляють в прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

Міністр Литви Агне Білолайте повідомив, що уряд його країни підтримує Україну та надасть допомогу, а також притулок для щонайменше 10 тисячам українських біженців. Монастирський розповів колезі, як відбиваються наші Збройні сили та те, що українцям треба підкріплення у вигляді техніки й озброєння. Литовський чиновник запевнив, що все, що є в наявності нададуть в якості допомоги українцям.

Міністр внутрішніх справ провів розмови з іноземними чиновниками: що відомо

Денис Монастирський, фото МВС

Міністр внутрішніх справ Британії Пріті Петтел висловила підтримку українцям та заявила, що уряд Об'єднаного королівства запроваджує додаткові санкції проти Росії. Мова йде про заборону російській авіакомпанії "Аерофлот" здійснювати польоти до Великобританії, росіянам обмежать перелік товарів та техніки, які туди експортуються. Активи російських фінустанов в Британії буде заморожено.

Парламент країни-партнера має ухвалити закон про заборону російським компаніям працювати на ринках Великобританії. Планується ввести санкції щодо фізичних та юридичних осіб та оборонної компанії Росії Ростех. Такі ж санкції будуть застосовані й щодо Білорусі.

Денис Монастирський попросив Британію допомогти озброєнням українцям, щоб наша армія дала відсіч російським окупантам.

Як повідомляв портал "Коментарі", керівництво оперативних служб звернулося до українців із закликом бути пильними та не довіряти підозрілим особам. В поліції українців закликають звертати увагу на певні предмети.

Такі мітки використовують російські війська як маяки для прицілювання та наведення. Якщо ви виявили такий предмет — знищуйте його або повідомляйте про такі "знахідки" на телефон "102", до Національної поліції України.

Також ми писали, що є спеціальні мітки, які ворог теж використовує для орієнтування. Якщо ви їх виявили — засипайте землею, заливайте смолою, зафарбовуйте та обов'язково повідомляйте про такі мітки співробітників поліції за допомогою гарячої лінії 102.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини