Головна Новини Політика зовнішня політика "Ми не можемо більше чекати": Зеленський терміново звернувся до Конгресу США
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ми не можемо більше чекати": Зеленський терміново звернувся до Конгресу США

Український президент вкотре закликав американський Конгрес розблокувати допомогу ЗСУ

29 березня 2024, 23:05
Поділіться публікацією:

Володимир Зеленський закликав Конгрес США якнайшвидше схвалити продовження макрофінансової допомоги Україні, оскільки від неї залежить ситуація на полі бою.

"Ми не можемо більше чекати": Зеленський терміново звернувся до Конгресу США

Зеленський звернувся до Конгресу США. Фото з відкритих джерел

Президент заявив, що Україна "залишатиметься там, де є зараз на сході", якщо не отримуватиме постійну допомогу від США. Він пояснив, що ЗСУ можуть проводити обмежені наступальні операції, але для витіснення росіян з української території їм потрібно більше зброї.

Володимир Зеленський наголосив, що "ми згаяли пів року" через внутрішні суперечки в Конгресі США.

"Ми не можемо більше чекати. Україна не може бути політичним питанням між партіями. Критики допомоги Україні не розуміють ставок у повномасштабній війні. Якщо Україна впаде, Путін розділить світ на друзів і ворогів РФ", — заявив український президент.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що РФ цілеспрямовано тероризує мирні українські міста ракетними обстрілами і ударами безпілотниками та залякує українців, поширюючи вигадані фейки, аби змусити Україну капітулювати перед російською армією. Відмова України від продовження боротьби – ключова ціль російського диктаторського режиму Володимира Путіна, переконаний голова Офісу президента Андрій Єрмак. Українській владі відомі всі плани Росії, а тому вони обов'язково проваляться.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники продовжують наступальні дії на Авдіївському напрямку в Донецькій області, намагаючись виявити слабкі місця в українській обороні, повідомив заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. За словами офіцера ЗСУ, щодня росіяни також здійснюють атаки в районі населеного пункту Бердичі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини