Головна Новини Політика зовнішня політика "Мерзотники": Лукашенко вимагає від Європи заплатити за евакуацію мігрантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мерзотники": Лукашенко вимагає від Європи заплатити за евакуацію мігрантів (ВІДЕО)

За біженцями, які очікують евакуації в мінському аеропорту, не надіслали літак

25 листопада 2021, 20:35
Поділіться публікацією:

Очільник  білоруської республіки Олександр Лукашенко обізвав політиків країн Євросоюзу "мерзотниками" і наголосив, що за евакуацію нелегалів повинні заплатити уряди країн Євроспільноти. Про це він повідомив на зборах Конституційної комісії, роблячи коментар про те, чому скасований евакуаційний рейс з білоруської столиці.

"Мерзотники": Лукашенко  вимагає від Європи заплатити за евакуацію мігрантів (ВІДЕО)

Олександр Лукашенко (фото з відкритих джерел)

 За його словами, за це має заплатити Євросоюз. Мерзотники, вони обіцяли, що виділять кошти: мільйони, тисячі. Жодної копійки не перерахували. Нам не потрібен Червоний Хрест та все інше, поки наша країна сама годує й утримує цих  мігрантів, не за їх рахунок.

Лукашенко розсердився, що Євроспільнота навіть не дала грошей на рейс для нелегалів.

Як він зазначив, це для прибульців потрібно. Не так багато цей рейс коштує і немає кому заплатити. Хай оплачує ЄС,- підсумував очільник Білорусі.

Разом з тим, Німеччина дала відповідь на те, що очільник білоруської республіки запропонував їм прийняти 2 тисячі нелегалів.  Вона  не захотіла  впустити через гуманітарний кордон біженців, які перебувають в прикордонні між Білорусією та Євросоюзом. При цьому,  президент Білорусі припускає, що білоруські правоохоронці могли допомогти нелегалам перейти до Польщі. Разом з тим, він  не погоджується з твердженням, що мігранти потрапили до Білорусі  через те, що він їх підтримав.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Лукашенко пообіцяв сісти за стіл переговорів із Тіхановською.Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко хоче брати приклад із президента Росії Володимира Путіна щодо побудови відносин з опозицією. Саме тому він готовий сісти за стіл переговорів зі Світланою Тихановською, але лише у тому випадку, коли побачить схожу картину у Росії, де Путін проведе такі переговори з головним російським опозиціонером Олексієм Навальним. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини