Головна Новини Політика зовнішня політика Медведєв засудив Пашиняна через "загравання з НАТО"
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв засудив Пашиняна через "загравання з НАТО"

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв прокоментував поновлення бойових дій між Вірменією та Азербайджаном

19 вересня 2023, 16:00
Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв розкритикував керівництво Вірменії за його прозахідний курс. Не називаючи ні прізвища прем'єра Нікола Пашиняна, ні назви країни Медведєв описав останні дії керівництва закавказької країни, погрожуючи можливими наслідками через "загравання з НАТО". Про це повідомляють "Коментарі".

Медведєв засудив Пашиняна через "загравання з НАТО"

Дмитро Медведєв

"Одного разу мій колега з братської країни сказав мені: "Ну я ж для вас чужий, ви мене не приймете". Я відповів те, що повинен: "Судити будемо не за біографією, а за вчинками". Потім він програв війну, але "утримався дивним чином на місці, — написав Дмитро Медведєв в своєму телеграм-каналі, натякаючи на програш Вірменією Другої карабахської війни війни 2020 року. — Потім він вирішив покласти відповідальність за свою бездарну поразку на Росію. Потім він відмовився від частини території своєї країни. Потім вирішив загравати з НАТО , а його дружина демонстративно поїхала до наших ворогів з тістечками. Здогадайтесь, яка доля його очікує..."

Нагадаємо, що дружина Пашиняна нещодавно відвідала Київ із гуманітарною місією, а Вірменія заявила про підготовку спільних американо-вірменських навчань. Після цього в Росії почали лунати голоси з вимогою повернути спірний між Вірменією та Азербайджаном Карабах у "рідну гавань".

Сьогодні Азербайджан завдав ударів по Карабаху, по тій її частині, яку, як і раніше, контролюють вірменські сили.

"Бойова техніка та військові цілі вірменських військ знищуються із застосуванням високоточної зброї", — повідомили в Міноборони Азербайджану про удари по території Карабаху, який у Вірменії також називають Арцах.

Тим часом, у Росії відреагували на початок військових дій між Азербайджаном та Вірменією.

Шмигаль розповів, як Україна відповість на обмеження імпорту Польщею та Угорщиною.

А у Львівській області працівник ТЦК із пістолетом у руках побив чоловіка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини