Головна Новини Політика зовнішня політика Медведчук в інтерв'ю Bloomberg: Я відкрито говорю, що ми повинні відновити відносини з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук в інтерв'ю Bloomberg: Я відкрито говорю, що ми повинні відновити відносини з Росією

Народний депутат Віктор Медведчук заявив, що одна з головних програмних завдань ОТЗЖ - це зробити все для встановлення миру на Донбасі, оскільки Володимир Зеленський не зміг виконати обіцянки про світ

23 грудня 2020, 19:51
Поділіться публікацією:

Популярність партії "Опозиційна платформа — За життя" є найвищою серед опозиційних політичних сил за останні шість років. Про це заявляє міжнародна інформаційне агентство Bloomberg, яке взяло інтерв'ю у голови політради "Опозиційною платформи — За життя", народного депутата Віктора Медведчука.

Медведчук в інтерв'ю Bloomberg: Я відкрито говорю, що ми повинні відновити відносини з Росією

ФОТО: З відкритих джерел

У ньому політик заявив, що одна з головних програмних завдань партії — це зробити все для встановлення миру на Донбасі, оскільки президент Володимир Зеленський не зміг виконати обіцянки про світ, які допомогли йому, тодішньому політичному новачкові, здобути переконливу перемогу на виборах в 2019 році.

"Немає довіри ні до Зеленському, ні до його партії", — зазначив Віктор Медведчук.

Він підкреслив, що для припинення конфлікту на сході країни влада повинна виконувати мінські угоди, а також відновлювати відносини з Росією.

"Я відкрито говорю, що ми повинні йти тим самим шляхом з Росією, що нам потрібно зробити все, щоб відновити відносини. Люди вірять в це все більше і більше", — додав Віктор Медведчук.

Також в інтерв'ю політик розкритикував діяльність нинішнього парламенту і Кабінету міністрів, які, на його думку, є неефективними і не вживають дій, спрямованих на соціальний захист громадян і зростання економіки. Тому він не виключив можливість дострокових виборів до Верховної Ради.

"Є підстави для дострокових виборів, які краще відображали б інтереси людей", — додав Віктор Медведчук.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини