Головна Новини Політика зовнішня політика Марія Колесникова: «Заяви Лукашенко - це спроба маніпуляції і обману»
commentss НОВИНИ Всі новини

Марія Колесникова: «Заяви Лукашенко - це спроба маніпуляції і обману»

У штабі Світлани Тіхановської відреагували на критику з боку чинного президента країни Олександра Лукашенка, якому не сподобалося "програма опозиції"

19 серпня 2020, 00:18
Поділіться публікацією:

У відповідь на заяви лідера країни, екс-кандидат а президенти Білорусі Ольга Ковалькова заявила, що координаційна рада знаходиться на етапі формування і про програму Лукашенка, яку він озвучив на нараді з  Радою безпеки країни, її членам невідомо жодної деталі. Про це повідомляє TUT.by .

Марія Колесникова: «Заяви Лукашенко - це спроба маніпуляції і обману»

Фото: Євген Єрчак, TUT.BY

Ще один представник координаційної ради Марія Колесникова назвала заяви чинного президента Білорусі "спробою маніпуляції і обману".

"Ми конструктивно налаштовані до всіх зовнішніх партнерів Республіки Білорусь. Ми вважаємо, що всі існуючі домовленості повинні дотримуватися. Росія є важливим зовнішньополітичним і економічним партнером ... На жаль, останнім часом у співпраці з Росією регулярно виникають напруження і конфлікти. Це явно показує, що чинний президент Білорусі не в змозі впоратися з цим завданням. Ми зі свого боку підтверджуємо бажання і готовність вибудовувати взаємовигідні відносини з усіма країнами-партнерами, безумовно включно з Російською Федерацією ", — заявила Колесникова.

Нагадаємо, що раніше "Коментарі" писали про те, що Олександр Лукашенко розкритикував "програму опозиційного штабу, в якій перераховані першочергові заходи до 2021 року і довгострокові — до 2030 року".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини