Головна Новини Політика зовнішня політика Маріонетка Путіна влаштувала чергову істерику: обіцяє знищити усіх, хто бажає смерті рф
commentss НОВИНИ Всі новини

Маріонетка Путіна влаштувала чергову істерику: обіцяє знищити усіх, хто бажає смерті рф

Колишній президент РФ Дмитро Медведєв влаштував чергову істерику

7 червня 2022, 17:06
Поділіться публікацією:

Заступник голову Радбезу рф та колишній президент росії Дмитро Медведєв заявив, що знищить усіх, хто бажає смерті країні, яка нападає на сусідні держави. Протеже путіна назвав, таких людей "недолюдками та виродками". Про це він написав у своєму  Telegram-каналі.

Маріонетка Путіна влаштувала чергову істерику: обіцяє знищити усіх, хто бажає смерті рф

Колишній президент рф Дмитро Медведєв (фото з відкритих джерел)

Колишній ставленик Путіна відповів, чому його заяви такі жорсткі та різкі. Правда одіозний політик у своєму гнівному та істеричному пості, не уточнив, кого він збирається знищувати.

 "Я їх ненавиджу. Вони недолюдки і виродки. Вони бажають смерті нам, Росії. І поки я живий, я робитиму все, щоб вони зникли", — заявив Медведєв, не уточнивши, кого саме збирається знищувати до кінця свого життя. 

Варто зазначити, що це не перша заява кремлівського політика. 3 червня, він погрожував, якщо України продовжуватиме використання   американські РСЗВ HIMARS проти рф.

  Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Кремлі прояснили свою позицію щодо статусу Херсона та ЗапоріжжяПрес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков вважає неправильною інформацію про відмову Кремля обговорювати під час переговорів з Україною статус Запоріжжя та Херсона. Вперше інформацію про відмову Москви обговорювати з Києвом майбутній статус українських Херсона та Запоріжжя оприлюднила газета "Известия". Російське ЗМІ заявило, що, якщо переговори між Москвою та Києвом і відновляться, то Росія жорстко стоятиме на позиції, що обговорювати майбутнє тимчасово окупованих частин Херсонської та Запорізької областей немає жодного сенсу, мовляв, це питання для РФ закрите, також, як закрито питання. з Кримом та Донбасом. Дмитро Пєсков назвав такий стан речей неправильною інформацією, яка перекручена. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини