Головна Новини Політика зовнішня політика Маніпуляції з Мінськими угодами і санкції проти Медведчука: Politico про загострення на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Маніпуляції з Мінськими угодами і санкції проти Медведчука: Politico про загострення на Донбасі

Американське видання Politico заявило, що Україна "грає" Мінськими угодами

23 квітня 2021, 15:26
Поділіться публікацією:

Тема ескалації військового конфлікту на Сході України не сходить зі сторінок найбільших світових ЗМІ. Цій темі свій черговий матеріал присвятило і одне з популярних американський видань Politico.

Маніпуляції з Мінськими угодами і санкції проти Медведчука: Politico про загострення на Донбасі

Віктор Медведчук. Фото з відкритих джерел

Зокрема, видання пише, що Україна "загралася", маніпулюючи Мінськими угодами.

"Україна грала в ігри зі своїм власним оголошенням про припинення вогню, розходячись з узгодженими формулюваннями Мінського процесу", — йдеться в публікації.

Також Politico відзначає, що важливу роль в цій ситуації зіграли санкції, що були введені Радою національної безпеки і оборони України щодо народного депутата України, голови політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука і народного депутата від ОПЗЖ Тараса Козака.

"Недавні санкції проти Віктора Медведчука і Тараса Козака, безсумнівно, викликали роздратування Кремля, але Москва відносно стримана у своїй публічній реакції", — вказується в опублікованому матеріалі.

Нагадаємо, 19 лютого рішенням РНБО, в порушення Конституції і законів України, було прийнято рішення накласти персональні санкції на голову політради партії "Опозиційна платформа — За життя" Віктора Медведчука. В політичній силі ОПЗЖ розцінили цей крок української влади, як спланований акт політичних репресій.

Як повідомлялося раніше, за інформацією одного з найбільших швейцарських видань Luzerner Zeitung, Президент України Володимир Зеленський нібито ввів санкції проти голови Політради "Опозиційною платформи — За життя" Віктора Медведчука під тиском націонал-радикалів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Фрол

25 квітня 2021, 23:41

Политико - сранная пророссийская туалетная газетенка, годная для подтирания жопы кума


Новини