Головна Новини Політика зовнішня політика Макрон пояснив свої телефонні дзвінки Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон пояснив свої телефонні дзвінки Путіну

Макрон вважає, що потрібно мати працюючий канал зв'язку з Росією

16 червня 2022, 20:11
Поділіться публікацією:

Під час візиту до Києва президент Франції Еммануель Макрон пояснив, чому так часто телефонував Путіну. Лідер країни переконаний, що важливо мати робочий канал зв'язку для комунікації з рф. Також він повідомив, що отримав погодження від президента України Володимира Зеленського для спілкування з очільником Кремля. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Макрона під  час пресконференції.

Макрон пояснив свої телефонні дзвінки Путіну

Президент Франції прибув до Києва (фото з відкритих джерел)

"З деяких питань нам потрібно мати канал зв'язку з Росією, хоча б з питань продовольчої безпеки", — відповів Макрон.

Президент Франції розповів, що на даний час ці переговори з Кремлем не мають ніякого результату. Але він не відкинув, що успіх від цих переговорів може прийти в майбутньому.

"Врешті-решт ця дискусія повинна відбутися", — заявив президент Франції.

Еммануель Макрон повідомив, що Володимир Зеленський ще з 2019 року погодився на переговори Росії та Франції, аби Україна могла виграти війну.

"Україна повинна виграти війну, зберігши територіальну цілісність і суверенітет, але потім все одно треба буде говорити з росіянами", — наголосив очільник Франції.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що якою була справжня мета візиту лідерів ЄС до Києва. 16 червня, в Україні побували німецький канцлер Олаф Шольц, французький лідер Еммануель Макрон, прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі, президент Румунії Клаус Йоханніс. Відвідали Ірпінь, яка пережила страхіття окупації, поспілкувалися з керівництвом України. Глава Офісу президента Андрій Єрмак за підсумками зустрічі заявив, що Україна має стійку підтримку міжнародної коаліції, а лідерам держав було передано повний пакет санкційних пропозицій проти РФ.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини