Головна Новини Політика зовнішня політика Макрон подзвонив Путіну обговорити Навального і Білорусь
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон подзвонив Путіну обговорити Навального і Білорусь

Обидва президенти обговорили найгарячіші теми в Європі з ініціативи французької сторони

14 вересня 2020, 20:35
Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон подзвонив своєму російському колезі Володимиру Путіну, будучи стурбований ситуацією з опозиційним політиком Олексієм Навальний, який був отруєний небезпечною речовиною "Новачок", що використовується у військових цілях. Про це повідомляє прес-служба Кремля .

Макрон подзвонив Путіну обговорити Навального і Білорусь

Макрон звернувся до Путіна з побоюванням, що в Росії централізовано боряться з інакомисленням і отруєння найяскравішого представника опозиції може бути організовано провладними структурами.

"Володимир Путін у відповідь на це підкреслив недоречність голослівних, ні на чому не заснованих звинувачень російської сторони в даному контексті". — зазначено в повідомленні.

Що стосується наростаючого протесту в Білорусі, який спрямований на повалення президента Олександра Лукашенка, підтверджена принципова російська позиція про неприпустимість будь-яких спроб втручання у внутрішні справи цієї суверенної держави і зовнішнього тиску на легітимні влади.

Глави держав позначили зацікавленість у швидкій нормалізації обстановки в республіці, розв'язанні кризи мирними засобами, шляхом конструктивного діалогу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в німецькій клініці "Шаріте", де лікують і реабілітують Олексія Навального, розповіли про значне поліпшення його стану .





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини