Головна Новини Політика зовнішня політика Люди не потрібні Путіну: популярний блогер Дудь засудив вторгнення в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Люди не потрібні Путіну: популярний блогер Дудь засудив вторгнення в Україну

Популярний блогер спробував пояснити, чому в Росії лідери думок найчастіше мовчать

28 лютого 2022, 19:47 comments1008
Поділіться публікацією:

Блогер з Росії Юрій Дудь засуджує вторгнення російської армії  до України та вимагає зупинити війну та, як її наслідок, людські смерті.Про це журналіст пише в соцмережах.

Люди не потрібні Путіну: популярний блогер Дудь засудив вторгнення в Україну

Юрій Дудь (фото з відкритих джерел)

 Висловлюючи свої думки, відомий росіянин пояснює чому в його країні  громадські лідери мовчать і не оцінюють дії політиків, і президента також.

 За його словами, в РФ кояться несправедливі речі, людина хоче про це сказати, але боїться, бо живе у репресивній державі. Свої громадяни президенту не потрібні. Такі речі були зрозумілі давно, тепер заримувались нескінченними зібраннями за кілометровими столами. Найближчі його віддані в розпалі найтяжчої війни  не підходять до очільника країни та вислуховують ядерні вказівки з іншого кінця кабінету.

 Російський блогер додає, що російська влада “сакралізувала День Перемоги”, вона надає вказівки відправляти під адмінарешти  своїх громадян, які протестують проти війни.

 Як зазначив Юрій Рудь, він не поінформований чи є такі соратники, які можуть впливати на російського очільника. Йому важко уявити, як вони сплять і що думають, коли прокидаються. Він хоче  донести до них одне, що людська гідність  — це не Кримський  міст і не здобута перемога  в Лізі чемпіонів. Вона така, що потрібно  повідомити  своєму керівнику свою позицію.

"Пояснити йому, що за катастрофа відбувається зараз. Ця війна має бути негайно закінчена", — завершив свою думку російський блогер.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що  США запровадили нові санкції проти Росії.Санкції з боку Сполучених Штатів Америки проти Центрального банку Росії було розширено. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/yurydud/69
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини