Головна Новини Політика зовнішня політика Лукашенко в Москві відмовився йти пішки і пропустив сніданок із Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко в Москві відмовився йти пішки і пропустив сніданок із Путіним

В Інтернеті поширюються версії про можливу хворобу Лукашенка або погіршення його стану після візиту до Москви

9 травня 2023, 17:48
Поділіться публікацією:

Журналісти звернули увагу, що президент Білорусі Олександр Лукашенко, який прилетів до Москви для участі разом з Путіним у параді, відмовився йти пішки, а потім взагалі пропустив спільний сніданок. Про це повідомляють "Коментарі". Під час візиту до Москви ЗМІ зафіксували вкрай хворобливий вигляд глави Білорусі.

Лукашенко в Москві відмовився йти пішки і пропустив сніданок із Путіним

Олександр Лукашенко виглядав у Москві хворобливим

Як повідомляє "Радіо Свобода", білоруський авторитарний лідер Олександр Лукашенко не брав участі у робочому сніданку у Грановитій палаті Кремля, який провів президент Росії для лідерів країн СНД, які приїхали до Москви на День Перемоги. На це звернули увагу білоруські журналісти. Також, як пише Білоруська служба Радіо Свобода, Лукашенко замість того, щоб пройти пішки кілька сотень метрів від трибуни на Червоній площі до могили Невідомого солдата в Олександрівському саду разом з Володимиром Путіним та іншими лідерами, подолав цей шлях на автомобілі.

Вигляд Лукашенка на трибуні параду був "надзвичайно сумним", а в кулуарах почали поширюватися чутки, що він захворів — повідомляє Білоруська служба "Свободи". Також, як повідомляється, у нього було перебинтовано праву руку. Жодних офіційних подробиць про стан його здоров'я немає.

На парад 9 травня до Москви приїхало сім керівників держав СНД — окрім Лукашенка, президенти Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Туркменістану та Узбекистану, а також прем'єр-міністр Вірменії. Про їхній приїзд стало відомо лише напередодні. Зі спільними заявами вони не виступали. Путін у своїй промові на параді подякував лідерам, які приїхали до Москви.

До речі, у Чехії оригінально "привітали" РФ із Днем Перемоги .

У МЗС відреагували на участь лідерів низки країн у параді у Москві.

А на передовій, на жаль, загинув співробітник Офісу Президента .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини