Головна Новини Політика зовнішня політика Лукашенко розповів, що у Баларусі можуть розмістити "надядерну" зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко розповів, що у Баларусі можуть розмістити "надядерну" зброю

За словами Лукашенка, ядерну зброю в Білорусі буде розміщено "тільки у разі загроз з боку Заходу"

17 лютого 2022, 15:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Під час візиту на полігон Йосиповичі, де відбуваються російсько-білоруські навчання, Олександр Лукашенко заявив, що на території Білорусі можуть розмістити "надядерну" зброю у разі загострення відносин із сусідніми країнами. Про це пише видання УНІАН.

Лукашенко розповів, що у Баларусі можуть розмістити "надядерну" зброю

Олександр Лукашенко Фото з відкритих джерел

Відповідаючи на запитання журналістів про ймовірність створення в Республіці російських військових баз, правитель Білорусі відповів таким чином: "Вони тут не потрібні з військової точки зору. Навіщо тут бази?... Західні частини РФ нас підтримають тут — це доба-дві. Навіщо витрачати мільярди доларів та створювати додаткові бази?".

Ядерну зброю, як стверджує політик, у Білорусі буде розміщено "тільки у разі загроз із боку Заходу".

"У разі потреби, якщо такі безглузді, дурні кроки зроблять наші супротивники та суперники, ми розмістимо не лише ядерну зброю, а й ще надядерну, перспективну, для того, щоб захистити свою територію", — сказав Олександр Лукашенко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Польщі заявили, що ймовірність нападу РФ на Україну сьогодні вища, ніж учора. У Польщі не бачать зниження рівня ескалації на українському кордоні – війська РФ лише посилюються.

Читайте також про те, що соціологи дізналися про думку українців щодо справи "слуги народу" Трухіна. Щось чули, але не знають деталей про справу, фігурантом якої є Трухін, 47,6% респондентів. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав, що Олімпійський віцечемпіон Олександр Абраменко поділився враженнями про свій виступ. Український спортсмен розповів про прикмети спортсменів та змагання на Олімпіаді. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини