Головна Новини Політика зовнішня політика Лідер КНДР Кім Чен Ин делегував повноваження сестрі, щоб "полегшити стрес"
commentss НОВИНИ Всі новини

Лідер КНДР Кім Чен Ин делегував повноваження сестрі, щоб "полегшити стрес"

На даний момент Кім Йо Чжон очолює партійний відділ пропаганди

20 серпня 2020, 18:59 comments2167
Поділіться публікацією:

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин віддав частину повноважень своїй молодшій сестрі Кім Йо Чжон, щоб "полегшити стрес", повідомляє ВВС.

Лідер КНДР Кім Чен Ин делегував повноваження сестрі, щоб "полегшити стрес"

Фото: Reuters

За повідомленнями агентства розвідки Південної Кореї, Кім як і раніше зберігає "абсолютну владу", але передав різні області політики іншим, в тому числі і сестрі, щоб знизити рівень стресу. Жінка тепер керуватиме "загальними справами держави".

По суті Кім Йо Чжон є другим, неофіційним лідером КНДР. Про це свідчить те, що жінка приймала участь у зустрічах з президентом США Дональдом Трампом і лідером Китаю Сі Цзіньпіном, в березні 2014 року супроводжувала брата під час виборів у Верховне народне зібрання — вищий законодавчий і представницький орган КНДР, сиділа позаду віце-президента США Майка Пенса, представляючи Північну Корею на зимовій Олімпіаді в 2018 році, а також стала першою з північнокорейської правлячої сім'ї, хто відвідав Сеул.

Про сестру Кім Чен Ина мало що відомо. Її точний вік, за різними даними їй від 31 до 33 років. Міцний зв'язок двох лідерів виник, швидше за все, під час їх навчання і спільної ізоляції в приватній школі в Швейцарії в кінці 90-х минулого сторіччя.

Як повідомляли "Коментарі", навесні цього року лідер КНДР зник з поля зору ЗМІ, пішли чутки про його хворобу і навіть смерть. Можливо, це було першим етапом передачі повної влади його сестрі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини