Головна Новини Політика зовнішня політика Лех Валенса запропонував розділити росію та зменшити її населення: колишній президент Польщі пояснив, чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Лех Валенса запропонував розділити росію та зменшити її населення: колишній президент Польщі пояснив, чому

Лауреат Нобелівської премії миру Лех Валенса запропонував розділити Росію

11 липня 2022, 17:02 comments2365
Поділіться публікацією:

Колишній президент Польщі Лех Валенса виступив із заявою про поділ рф та зменшення кількості її населення. На думку лауреата Нобелівської премії миру, це потрібно зробити, аби в країні, навіть після перемоги України, через 5-10 років не з'явився новий Путін, який знову може розпочати війну. Про це політик розповів в інтерв'ю Le Figaro.

Лех Валенса запропонував розділити росію та зменшити її населення: колишній президент Польщі пояснив, чому

Лауреат Нобелівської премії миру Лех Валенса запропонував розділити Росію (фото з відкритих джерел)

Колишній лідер Польщі пропонує зменшити населення країни-агресорки до 50 мільйонів, щоб в майбутньому запобігти війні, яку може розпочати новий Путін. За словами Леха Валенси, у рф нині проживає 60 представників різних національностей. Відтак, цим людям варто допомогти утворити свої країни та повстати з під гніту рф.

"Треба або змінити російську політичну систему, або скоротити населення Росії до менш, ніж 50 мільйонів", — сказав колишній президент Польщі.

Валенса сказав, що поміняти політичну систему у рф допоможе повстання корінних народів, що стане розпадом росії. Адже навіть після перемоги України у цій війні, там за 5-10 років може з'явитися новий Путін із схожими імперськими баченнями та бажанням розпочати нову війну.

"Якщо зміна політичної системи країни неможлива, світову безпеку забезпечить лише розчленування нинішньої Росії. Навіть, якщо Україна виграє цю війну, через п'ять років у нас буде те саме, а через десять років ми побачимо появу іншого Путіна", — заявив Валенса.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Путіна знайшли виправдання удару по Часовому Яру, де понад 20 убитих та багато поранених.У Міноборони РФ не заперечували, що завдали удару по Часовому Яру в Донецькій області, внаслідок чого щонайменше загинуло 20 людей. Ось тільки удар по багатоквартирному житловому будинку в Міноборони Росії називають "знищенням націоналістів".  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини