Головна Новини Політика зовнішня політика Лаврову знову привиділися «неонацисти в Україні»
commentss НОВИНИ Всі новини

Лаврову знову привиділися «неонацисти в Україні»

Лавров звинуватив НАТО в підтримці "неонацистів в Україні"

7 жовтня 2021, 07:19
Поділіться публікацією:

Глава МЗС Росії Сергій Лавров і раніше вважав, що західні структури, зокрема НАТО, підтримує "неонацистів в Україні". Про це російський дипломат сказав в розмові з генеральним секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом, фактично звинувативши Захід у втручанні у внутрішні справи України. Як передає видання "Коментарі", про це пише The Washingtonpost.

Лаврову знову привиділися «неонацисти в Україні»

Сергій Лавров. Фото: DIP

У розмові Сергій Лавров також поскаржився на те, що Рада НАТО-Росія-форум, старт якій був даний ще в 2002 році, втратила будь-який сенс існування, тому що країни Північноатлантичного Альянсу постійно виставляють свої претензії Москві, намагаються зробити Росію в чомусь винною .

У відповідь Столтенберг заявив Сергію Лаврову, що виставляти претензії Росії є за що. Європейський чиновник нагадав Лаврову дії Росії в українському Криму і на Донбасі, участь Росії в подіях в Білорусі, а також гібридні дії щодо партнерів НАТО. Також Йенс Столтенберг висловив готовність знову сісти за стіл переговорів, щоб підняти ключові питання і знайти по ним компромісні рішення. Для цього слід було б провести засідання Ради НАТО-Росія. Генсек НАТО назвав Раду НАТО-Росія — важливим фундамент для побудови діалогу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з'явилася реакція Дмитра Кулеби на провокаційні слова Сергія Лаврова про те, що глава української держави "заблукав у трьох соснах історії".

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло — Сергій Лавров заявив, що Володимир Зеленський свої заяви робить "не від великого розуму", не зовсім розбираючись в політичній ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат-2

7 жовтня 2021, 11:22

Журналюги, вы кому эту дичь втюхивает?! Любой нормальный украинец в 2-е секунды докажет засилье в государстве нациков и возведение государством этих нелюдей в нац. герои.

е

7 жовтня 2021, 09:55

Какое собачье дело кто и кого поддерживает в Украине. Наверное дядя перепутал адрес и забыл что он Российский министр.

Субъективно о объективном

7 жовтня 2021, 07:42

Позиция НАТО "Я начальник - ты дурак" применима только к вэлыкiй Украине, а не к России. Запомни это, Стол...

Брат

7 жовтня 2021, 07:17

Привиделось??!! А факельные шествия 1 января,а ккча убийств нормальных,думающих людей с 2014г??!! Дебилы блд!!!

иван

7 жовтня 2021, 06:31

Э, вы че там курите? На глаза, видать, влияет сильно. На Украине полно неонациков. Причем их крышует СБУ. Фото и видео в Киеве на 9 мая ни о чем не говорит? Факельные шествия и молодчики с партаками в виде свастик, это про что? "Азов" с волчьим крюком и интервью с нацистским содержанием, опять мимо? Что еще надо/. чтобы признать очевидное?


Новини