Головна Новини Політика зовнішня політика 63% українців вважають економічну підтримку міжнародної спільноти недостатньою - дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

63% українців вважають економічну підтримку міжнародної спільноти недостатньою - дослідження

Достатньою глобальну економічну підтримку Україні вважає 24,3% опитаних

23 січня 2023, 14:54
Поділіться публікацією:

Такі дані наводить компанія "Active Group", пишуть "Коментарі". Як зазначається у повідомленні, 62,8% вважають, що підтримка є, але її недостатньо, 2% — що її практично немає, 1% — що її немає зовсім. Також компанія опитувала українців, чи цікавилися вони Всесвітнім економічним форумом у Давосі. Позитивно відповіли 24,6% опитаних, негативно — 33,9%, а 41,5% респондентів "щось чули". Більшість — 54% — вважають, що захід був швидше успішним для України, ніж ні, 18,8% — що однозначно успішним. 

63% українців вважають економічну підтримку міжнародної спільноти недостатньою - дослідження


Дослідження проводилося 21 січня 2023 року методом самозаповнення анкет громадянами України віком 18 та більше років.  Вибірка: 600 анкет (репрезентативна за віком, статтю і регіоном України).


Як відомо, форум в Давосі оголосив війну в Україні одним із ключових світових викликів, які необхідно подолати разом, аби не допустити ескалації та поглиблення її наслідків для всього світу. Українська делегація цього року була однією з найбільших на форумі. 


Представники України на полях заходу закликали бізнесменів всього світу зробити внесок у United24.


Володимир Зеленський, виступаючи по відеозвʼязку, подякував за пожертви, але підкреслив, що потрібно більше грошей та зброї, яка потрібна для переваги над ворогом на полі бою. Разом з тим очільник Офісу президента Андрій Єрмак закликав допомогти Україні зі створенням спеціального трибуналу для притягнення рф до відповідальності за воєнні злочини.


У той же час президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн підкреслила, що Україна та її опір у війні з рф вплинув на Європу, яка змогла обʼєднатися для протидії російській загрозі. Також вона підтвердила надання Україні 3 млрд євро від Єврокомісії, що є частиною пакету допомоги Києву на 18 млрд євро, які частинами надходитимуть впродовж 2023 року. Крім того, Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш назвав вторгнення росії в Україну одним із викликів усьому світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

semmm

23 січня 2023, 15:31

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)-----> https://e.vg/ntech


Новини