Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба звернувся до ЄС із закликом прийняти історичне рішення щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба звернувся до ЄС із закликом прийняти історичне рішення щодо України

Дмитро Кулеба звернувся до лідерів ЄС - просить не відкладати рішення щодо членства України в Євросоюзі

10 березня 2022, 16:55 comments2078
Поділіться публікацією:

Європейський Союз має від розмов перейти до реальних справ та прийняти Україну в ЄС. Таке рішення дало б велику надію українському народові в цей непростий час і зміцнило б становище самої України. Як передає видання "Коментарі", про це у своїй колонці "Financial Times" написав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Кулеба звернувся до ЄС із закликом прийняти історичне рішення щодо України

Дмитро Кулеба - Фото liga.net

Міністр погодився з тим, що Україна не може пройти за стандартною процедурою на набуття членства в ЄС, яку раніше проходили всі країни, зосереджуючись на вирішенні технічних та економічних питань, але час зараз зовсім інший.

Дмитро Кулеба підкреслив, що членство України в Євросоюзі могло б дати справді до ладу українському народові у війні проти Росії. Таким чином, перемога наступила б набагато швидше.

За словами глави МЗС, рішення про прийняття України в ЄС могло б стати тим, за яке б переповнювала гордість усі країни ЄС.

Кулеба звернувся до заклику до лідерів країн ЄС дати "зелене світло" рішенню на членство України в ЄС.

"Цей крок призведе до величезного поштовху надії українського народу. У ці темні часи вона нам потрібна як ніколи", – переконаний Дмитро Кулеба.

За його словами, якщо проаналізувати результати соціологічних опитувань, то стане зрозумілим, що рішення ухвалити Україну в ЄС підтримує більшість громадян країн Євросоюзу. Тому тепер рішення лише за лідерами ЄС.

Дипломат також зазначив, що від вступу України до ЄС виграє Європа, тому що українці – це потужна, сильна, добра, хоробра та розумна нація.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Аваков відреагував на російський фейк про свою смерть.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини