Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба жорстко відповів Кремлю з приводу "червоних ліній" Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба жорстко відповів Кремлю з приводу "червоних ліній" Росії

В українському МЗС жорстко відповіли на заяву Кремля про те, що вступ України в НАТО є "червоною лінією" для Російської Федерації

27 вересня 2021, 17:30
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін торкнувся теми потенційного розширення НАТО на території України. Також, він повідомив, що розширення інфраструктури НАТО на територію України означає для Москви перетин "червоних ліній". Про це повідомляє УНН.

Кулеба жорстко відповів Кремлю з приводу "червоних ліній" Росії

Дмитро Кулеба - фото з офіційної сторінки в фейсбук Дмитра Кулеби

"Президент Путін говорив, що це знаходиться за межею тих самих червоних ліній, про які він неодноразово говорив раніше", — сказав представник Кремля.

На цю заяву жорстко відреагував Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба у себе в Twitter. Заявивши, що Україна зі свого боку кордону з РФ сама розбереться, що робити в інтересах українського народу і безпеки країни і Європи.

"Червоні лінії" Путіна обмежуються територією РФ. З нашого боку російсько-українського кордону ми самі розберемося, що нам робити в інтересах українського народу і безпеки України та Європи", — написав український міністр.

Відзначимо, що сьогодні Лукашенко заявив, що домовився з президентом Росії застосовувати до України, ряд певних заходів у відповідь на те, що там нібито розгортаються американські військові бази США.

Україна на це відповіла, що самопроголошений президент засвоїв шаблони російської пропагандистської риторики й просторікує про примарні американські бази і табори у бойовиків в нашій країні, паралельно перетворюючи Білорусь у суцільну військову базу Росії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що росіянка отримала тюремний термін у Білорусі за твіт про Лукашенка. А також, що Росія карає кримчан, які не хочуть міняти громадянство.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

27 вересня 2021, 19:33

Надо вступить в НАТО и разместить базы поскорее и побольше, чтобы никому не повадно было лезть на нашу территорию.

Иван

27 вересня 2021, 18:46

Вот дурбэцало! Путин движением одного пальца сделает столько, что всяким кулебам и в страшном сне не приснится. Оно не понимает, что за его бахвальство расплатится весь народ Украины.


Новини