Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба заявив про сигнал з Угорщини: свідчить про "вікно можливостей"
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба заявив про сигнал з Угорщини: свідчить про "вікно можливостей"

Україна отримала сигнал з Угорщини щодо переговорів про вступ до Європейського Союзу.

12 грудня 2023, 16:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що Україна отримала перший непублічний сигнал з Угорщини щодо переговорів про вступ України до Європейського Союзу. За словами Кулеби наразі жодна країна ЄС не виступає проти вступу України до союзу.

Кулеба заявив про сигнал з Угорщини: свідчить про "вікно можливостей"

Кулеба розповів про сигнал з Угорщини щодо переговорів про вступ України до ЄС. Фото з відкритих джерел

В ефірі телемарафону Дмитро Кулеба розповів новини щодо переговорів з Угорщиною. Попри те, що в ЄС немає країн, які проти вступу України, однак Угорщина заявляє про повільніший процес для України для вивчення наслідків приєднання нової країни.

"Однозначно загрози того, що Угорщина в принципі виступає проти членства України в ЄС повністю знята. Він підтвердив, що питання зовсім не в цьому", — розповів Кулеба про розмову з очільником МЗС Угорщини Петером Сійярто.

Дмитро Кулеба пояснив, що не може поділитись усією інформацією, але розповів про перші сигнали з Угорщини.

"Сьогодні ми отримали перший непублічний та неофіційний сигнал з Угорщини, який свідчить про "вікно можливостей". Ось так я вам скажу", — сказав Дмитро Кулеба.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очільник МЗС однієї з країн ЄС Юрай Бланар заявив про зміну позиції щодо вступу України. Тепер там виступають за відкриття переговорів після того, як оцінили реформаторські зусилля України. Усього кілька днів тому Юрай Бланар говорив що не може "уявити за нинішніх обставин" Україну серед членів ЄС.

Також "Коментарі" писали про депутата Бундестагу Німеччини, який вважає за необхідне почати знову співпрацювати з Путіним та його союзниками, щоб отримати "дешевий" російський газ. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини