Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба спрогнозував два варіанти закінчення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба спрогнозував два варіанти закінчення війни

Кулеба назвав два фінали війни в Україні

18 березня 2022, 13:02
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба спрогнозував два можливі сценарії закінчення війни. На думку Кулеби, мирна угода між Україною та Росією є більш реалістичним варіантом. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив Кулеба в інтерв'ю виданню "УП".

Кулеба спрогнозував два варіанти закінчення війни

Дмитро Кулеба - фото з відкритих джерел

"Не треба робити ніякої драми, але ми всі маємо пам’ятати, що у будь-якої війни є два фінали. Перший фінал — це безумовна тотальна поразка однієї зі сторін. Це те, що нам хотіли нав’язати з самого початку росіяни, висунувши такий документ. Другий фінал — це угода. Угода — це пошук і фіксації взаємоприйнятних рішень", — заявив міністр закордонних справ.

Кулеба наголосив, що перший варіант закінчення війни не варто відкидати, адже мирна угода в будь-якому разі має бути вигідною для України.

"Тому з точки зору України, не з точки зору Росії, ми маємо чітко і тверезо розуміти, що або ми маємо налаштуватися на війну до кінця, в результаті якої ми тотально безумовно і беззастережно перемагаємо Росію, або має бути угода, яка має бути на вигідних для України умовах. Я думаю, що другий варіант все-таки є реалістичним", — додав Кулеба в інтерв'ю.

Як повідомляли раніше "Коментарі", над територією Вінницької області збили три крилаті ракети російських окупантів. Військам ППО вдалося збити ворожі ракети. Зазначається, що в результаті обстрілів постраждалих немає.

Також "Коментарі" писали, що під час нічних нальотів на територію Сумщини авіація РФ розкидала "небезпечні пелюстки" — протипіхотні міни ПФМ-1 (ПФМ-1С). Як повідомляє Сумська міська рада, протипіхотні міни дуже небезпечні, адже їх можна не помітити або не розпізнати й виадково наступити.  Як вони виглядають — дивіться в матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини