Головна Новини Політика зовнішня політика Кулеба розповів, що із відповіддю на стамбульські пропозиції України
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба розповів, що із відповіддю на стамбульські пропозиції України

За словами міністра, з цієї відповіді стане зрозуміло, чи Росія продовжує говорити мовою ультиматумів

1 квітня 2022, 15:00 comments1427
Поділіться публікацією:

Україна все ще чекає реакції Росії на пропозиції, які були представлені на переговорах у Стамбулі. Як повідомляє портал "Коментарі", про це глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, спілкуючись з журналістами, під час візиту до Польщі.

Кулеба розповів, що із відповіддю на стамбульські пропозиції України

Дмитро Кулеба. Фото з відкритих джерел

Дмитро Кулеба зазначив, що у ЗМІ час від часу з'являються певні коментарі офіційних осіб РФ, але Київ хоче отримати повноцінну відповідь Москви на ті пропозиції, які були обумовлені в Туреччині з російською делегацією. Потрібна повноцінна відповідь Росії.

Дипломат додав, виходять із відповіді Росії, стане зрозуміло, як далі може розвиватися процес – або РФ продовжує виставляти ультиматуми Україні, або починає конструктивний діалог та пошук рішень.

Після завершення переговорів у Стамбулі член української делегації дипломат Олександр Чалий заявив, що Україна вимагає одержати гарантії своєї безпеки, тільки в такому разі можна буде говорити про повноцінне завершення війни.

У свою чергу глава української делегації Давид Арахамія за підсумками переговорів розповів, що вже є низка країн, які підтвердили свою готовність стати гарантами безпеки та суверенітету України. За словами Арахамії, одна потужна країна вже точно погодилася, інші "хороші" країни поки що думають над цим питанням. Посилаючись на те. Що переговори продовжують Давид Арахамія не став говорити, про які саме країни йдеться.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Генштабі ЗСУ повідомили – ворог частково відводить свої війська з київського спрямування, забираючи не лише підбиту техніку, а й те, що раніше вдалося награбувати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

SB

1 квітня 2022, 18:53

Пан Кулеба дистанціюйся від цього зеленого лайна, що замутив колаборант зенелох, ж2 всі Українці, чекають на перемогу і на звільнення Криму і Донбасу, зі злочинцем huilo, ніхто не буде говорити, його вдвезуть в Гаагу і спалять на електро стільці. Слава Україні.


Новини